2022.11.11 10:52 (prieš 3 m.)
karolina44 parašė:
Kaip tik ėjau ieškoti ir pati atsakymo šiuo klausimu, nes maniškė mergina dar nei karto nebuvo miegojusi su betkuo kitu išskyrus manimi. Tėčio migdymas košmaras, rė…
Dažniau migdydavau aš, tėtis tik jei nebūdavau aš vakarais, nes jei tėtis, tai prasideda žaidimai, arba jei kartais dviese migdydavom, tai tėtį "išvarydavo".Tai tada tiesiog susitarėm ir su vaiku kalbėjom, kad dabar katu migdysim ir gana greitai apsiprato, tada tiesiog ir tėtis vienas lengvai užmigdyti pradėjo. Bet naktį jei prabunda, tai tik su mama vėl užmiega... Bet iškart su tėčiu gal ir nemiegos, jei nepriratus, po truputį.
Žindžiau gana ilgai apskritai, bet naktinius žindymas nutraukus tikrai geriau buvo, nors pirmos naktys, gal savaitę, tai ir panešioti reikėjo ir pasūpuoti. Jūsų atveju bandykit sumažinti pradžioje. Blogiausia, kad norint pasiekti geresnę situaciją, pradžioje dar gali reikėti keletos bemiegių naktų, kas sunku išvargus. Tik vaikai jau dideli, jau galima viską prieš kelias dienas pasakoti - kad naktį pienuko jau nebebus greitai, jei naktį prabusi ir bus sunku užmigti pasupsiu, papiešiu ant nugaros (pas mus šitas labai patinka), ar dar kažkokį ritualą jau iškart pristatyti. Aš nutraukiant žindymą visiškai pradėjau taip kalbėti prie kelias savaites, tada likus kelioms dienoms vis pasakydavau, kiek laiko liko.