gyvaciute parašė:
O ratai pripučiami? Sportinė dalis tik į vieną pusę?
Pripuciami jus galit video YouTube pasiziuret, mum jis viskas ko reikia 😊
gyvaciute parašė:
O ratai pripučiami? Sportinė dalis tik į vieną pusę?
Pripuciami jus galit video YouTube pasiziuret, mum jis viskas ko reikia 😊
Labas rytas 🙂 vakar po darbo labai pilvo apacia spazmavo 🙈 labai sunki diena buvo tai nieko nebenorejau 🙂 pavalgiau ir tiesiai i lova 🙂 sendien jau gerai 🙂 tik va kelinta diena man spenelius bado 🙈 nebegaliu net liemenuko normaliai nesiot 🙂 kaip jus 🙂
Man vezima sake drauge duos 🙂 kai pamaciau kad pas ja zalias iskart pasakiau mano bus 😂😂 tai buvo pernai rugpjuti 🙂 ir dar daug ko atiduos sake nes pas ja dvynukes tai tu vezimu neprireike pirko dviguvba 🙂 tik belieka suzinot kas pilveli gyvena 🙂 tikiuosi balandzio 9d suzinosim 🙂 aisku jei berniukas tai daugka teks pirktis 🙂 nes pas visas kas pasigimde mergaites 🙈
Inga0514 parašė:
Panos kokia jusu nuomone apie plauku dazymus nestumo metu? Ir kokiu proceduru atsisaket budamos nescios?
Aš dažydavausi šaknis, kuomet buvau blond, šio neštumo metu kas 3-4 mėn lankysiuos (-ausi) 😊
Inga0514 parašė:
Panos kokia jusu nuomone apie plauku dazymus nestumo metu? Ir kokiu proceduru atsisaket budamos nescios?
Nagų geliu nebelakuoju, o šaknis šviesinu kas 2 men
Inga0514 parašė:
As nieko neatsisakau, nagų korekcijas kaip ėjau darytis taip manau ir eisiu, o plaukus ir taip kartą į puse metu dažau ar rečiau, nes tieisog noriu savo spalvos, bet kito tono tai man tiek pilnai pakanka
Inga0514 parašė:
Aišku, kad dažau, bet renkuosi bekvapius, ekologiškus, be amoniako dažus, atradau tokius gerus, labai džiaugiuosi!
eglu_te parašė:
Apie vežimukus mačiau nesenai kalbėjot. Ooo kokous čiužinukus planuojat rinktis į lovytes?
Kai dukryte maza buvo tai buvau pirkus viena puse kokoso kita grikiu lukstu Nzn niekuo nesiskundziau 🤷♀️😊 dabar tai pat kazka panasaus ziuresiu nauja , nes seno tikrai neve naudosim 😊
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai