SoNNa parašė:
Čia sena info, nes 2018 keitėsi darbo kodeksas. Ir neaišku kaip keitėsi NGA 🤷🏼♀️
O darbo kodekse niekur neraso? 🤔
SoNNa parašė:
Čia sena info, nes 2018 keitėsi darbo kodeksas. Ir neaišku kaip keitėsi NGA 🤷🏼♀️
saundstorm5 parašė:
Pasikonsultavau, tai tokios žinios, gal dar kuriom bus tai aktualu:
Labuka. Na iš esmės su atostogom niekas labai nepasikeitė. Jei ji dirbo ir paskui išėjo nėštumo ir gimdymo atostogų (dekretas) tai šis kaikas įskaitomas atostogoms.
Į darbo metams, už kuriuos suteikiamos kasmetinės atostogos, tenkančių darbo dienų skaičių įskaitoma:
1) faktiškai dirbtos darbo dienos ir darbo laikas, nurodytas šio kodekso 111 straipsnio 2 dalyje;
2) darbo dienos komandiruotėje;
3) darbo dienos, kuriomis nedirbta dėl darbuotojo laikinojo nedarbingumo, sergančių šeimos narių slaugymo, kasmetinių, pailgintų, papildomų atostogų, nėštumo ir gimdymo atostogų, tėvystės atostogų, mokymosi atostogų;
Darbo kodekso 127 straipsnis tą reglamentuoja.
Tačiau vaiko priežiūros atostogos kasmetinės atostogoms nesiskaičiuoja.
ritutytia parašė:
Sakykit tos kur jau netelpat į savo rūbelius kur juos perkate? Jei iš naujų tai kažkaip h&m nieko mandro visai... Paprastos palaidinės ir kaina nemaža... Gal ko…
Lidl žiūrėkit kita savaitę
Without parašė:
Gal kuri susidurete su durimu makstyje? Labai nemalonus jausmas, atrodo, kad vis suduria viduje i kokia sienele..
Normalu. Man irgi suduria atrodo, kaip su adarlta I ten duria. Normalu, klausiau gines.
Merginos, kurios jau buvote 18-20sav apžiūros, gal galit pasidalinti kokius tyrimus darė? Kraujas, šlapimas, echoskopas ir kt. Ar kažko nedarė galbūt?
Ir echoskopijos metu ar matavo leliuka kaip priklauso? Pagal nesciosioms knygele ta prasme visus tuos duomenis ar su žymėjo, ar tik pažiūrėjo ir vsio?
Symphony parašė:
Merginos, kurios jau buvote 18-20sav apžiūros, gal galit pasidalinti kokius tyrimus darė? Kraujas, šlapimas, echoskopas ir kt. Ar kažko nedarė galbūt?
Man sakė 18-20sav žiūrės visus organus.... Po to turėsiu pristatyti šlapimą ir tada po kokios sav vėl pas gyd apžiūrai
Symphony parašė:
Buvau, jokiu tyrimu nedarė. Tik per echo žiūrėjo mažyli, matavo visus organus ar viskas atitinka i normas ir pnš. Dabar keliausiu tik kai bus 27savaitė, ir tik 24sav turėsiu pasidaryt bendra krauja, Rezus antikūnius ir gliukozės tyrima. Su tyrimo rezultatais lėksiu pas Ginekologe
Merginos, man pirmas nėštumas, prieš nėštuma nešiojau B dydi krutinės, dabar jau nešioju C, ir jau daros ankšta tam C dydi, tikriausiai neužilgo jau keliausiu i D dydį... ant krūtinės jau truputėli atsirado smulkiu striju.. nors sažiningai tepu kremus, bet niekas negelbėja.. krūtinė jau tokio sunkumo, kad be liemenėlės pavaikščiot tai tik svajonė jau dabar.. norėjau paklaust ar čia man vienai taip?? 😔
Makytaaa parašė:
Merginos, man pirmas nėštumas, prieš nėštuma nešiojau B dydi krutinės, dabar jau nešioju C, ir jau daros ankšta tam C dydi, tikriausiai neužilgo jau keliausiu i D d…
Labas, man visiškai identiškai taip pat😁 Nebetelpu į jokias liemenėles, dabar užsipirkau jau C dydį, manau gale būsiu D 😁 labai sunku, atrodo krūtinė tuoj pilvą sieks 😁
Makytaaa parašė:
Merginos, man pirmas nėštumas, prieš nėštuma nešiojau B dydi krutinės, dabar jau nešioju C, ir jau daros ankšta tam C dydi, tikriausiai neužilgo jau keliausiu i D d…
Man su pirmaja taip buvo. Veliau po gimdymo pasviesejo labai ir net skaityk nesimato . Tik va su antru dabar kai auga krutine tai kai issitempe oda tfu tfu tfu nauju nera, tik tos senos strijos sviesios matytis pradejo 🤷♀️
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai