Saulute@ parašė:
O kaip jie tada skaiciuotu uz tuos karantino menesius? Pilna atlyginima kiek butume uzdirbe?
Kaip supratau tu mėnesių ne skaičiuos nesitrauks o kaip juos pakeis neaišku.. Reikia laukti
Saulute@ parašė:
O kaip jie tada skaiciuotu uz tuos karantino menesius? Pilna atlyginima kiek butume uzdirbe?
Kaip supratau tu mėnesių ne skaičiuos nesitrauks o kaip juos pakeis neaišku.. Reikia laukti
Venerra parašė:
Labutis! Kaip gyvenat? Kaip sveikatos?Aš čia su tokiu klausimuku. Gydytoja endokrinologė išrašė receptą 150 juostelių. Gliukomatis kartu eina, ar reikia pirkt a…
Kaip tik siandiena turejau konsultacija. As kauniete tai sudiktavo kuriose vaistinese duoda nemokamai, kitose reik kokia tai suma sumoket sake apie 5 eurus, bet tiksliai nzn, nes kiekviena vaistine turi savo taisykles.
Venerra parašė:
Labutis! Kaip gyvenat? Kaip sveikatos?Aš čia su tokiu klausimuku. Gydytoja endokrinologė išrašė receptą 150 juostelių. Gliukomatis kartu eina, ar reikia pirkt a…
Aš iš Benu ėmiau, nors ir neturėjo to, kurį gydytoja minėjo, davė kitos firmos. Mokėt nieko nereikėjo.
Venerra parašė:
Mokėti nereikia, kadangi kompensuoja ligonių kasos.
Airisė parašė:
Ne taip issireiskiau. Nestumo gimdymo atostogu metu.
Aš užklausiau pas save, sakė nesikaupia atostogos tuo metu... Pas jus privataus verslo ar biudžetinė įstaiga?
saundstorm5 parašė:
Ne manes klausiate, bet atsakysiu. Atostogos kiaupiasi per NGA ir jas darbdavys gali suteikt anksciau, pries pat iseinant i NGA. Man taip pat suteike pirmo nestumo …
Nu bkemba, man sako nesikaupia 😡
Sun. parašė:
Atostogos kaupiasi tik neštumo gimdymo atostogų metu, o ne vaiko priežiūros atostogų metu.
Gal turite kokį šaltinį ta tema, kad galėčiau paskaityt ar darbdaviui nusiųst?
SoNNa parašė:
Aš užklausiau pas save, sakė nesikaupia atostogos tuo metu... Pas jus privataus verslo ar biudžetinė įstaiga?
Pas mane tai biudzetine istaiga, as net nezinojau, kad kaupiasi per nga, man darbdavys pats pasiule
SoNNa parašė:
Mano tai UAB'as.
Va cia gal pasiskaitykit.
saundstorm5 parašė:
Pas mane tai biudzetine istaiga, as net nezinojau, kad kaupiasi per nga, man darbdavys pats pasiule
Pas mane irgi biudžetinė. Nu parašiau savo pažįstamai teisininkei, žiūrėsiu ką pasakys ji.
Airisė parašė:
Mano tai UAB'as.
Va cia gal pasiskaitykit.
Čia sena info, nes 2018 keitėsi darbo kodeksas. Ir neaišku kaip keitėsi NGA 🤷🏼♀️
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai