spanguolė_rudenį parašė:
Mano terminas spalio 20 d., planuoju Santaros klinikose.
O pas kokią ginekologę lankotės? Ir kas pavadavo?
spanguolė_rudenį parašė:
Mano terminas spalio 20 d., planuoju Santaros klinikose.
empressa parašė:
Labuka, koki pleduka pirkote leliukui is karto po gimdymo apvynioti? 😊
Su pirmu sūnum gavom dovanų megztą vilnonį, tai panaudosim tą patį, jį ir pasiimsiu į ligoninę jeigu vietos užteks 🤔 Dar galvoju, nes ligoninėje apkloja jie pleduku, tai savo kaip ir nereikia turėti, bet vis jaukiau, kai mažiukas apklotas savu pleduku 🙂
debesujura parašė:
O dėl mitybos tai labai neakcentavo, sakė svarbu, kad pavalgyčiau bent tris kartus dienojsvoris pas mane irgi nelabai auga, bet Kauno klinikose darė echo prieš …
Man tai sakė pasiskambinti į kažkokią diabeto mokyklėlę, davė numerį, bet jau antrą savaitę nesugebu pasiskambinti 🤦♀️ Bet kad geras tas cukraus lygis kai atsisakiau kai kurių produktų, tai kažkaip ir nėra skubos skambintis 🙈
Farmakoluge parašė:
Pavadavo V.A.
Farmakoluge parašė:
Pas mane irgi Gd. Ar Jums cezarį darys? Su Gd visada cezarį daro?
Dar nežinau ką darys, kai buvo prieš tris savaites sakė kad pagal dabartinius rodmenys galėsiu pati gimdyti. Va kai nuvažiuosiu rugsėjo 16 d apžiūrai tada viskas bus aišku...nesu tikra 100 proc, bet jei GD nustatytas vistiek reikia pačiai gimdyti jei aišku nėra kažkokių komplikacijų
juratinka1 parašė:
Merginos davai surašom kokia data jums gimdyti ir kur gimdysite?labai įdomu būtų 🥰 aš tai spalio 24d numatoma, ir gimdysiu Krikščioniškuose, ar Kauno klinikinėj…
Pagal menesines terminas spalio 24,pagal pirmaji echo spalio 18. Kai buvau klinikose, tai sake ziuret pagal sita, sake jis tiksliausias. Nori skatinti 38sav,tai gaunasi spalio 4 🤷♀️ siaip ruosiaus gimdyt 2 ligoninej Kaune, bet itariu, kad teks Kauno Klinikose del skatinimo 🤷♀️😊
juratinka1 parašė:
Man tai šiandien toks nemalonus dalykas nutiko, žodžiu skyniau avietes, ir kažkokiu būdu širšė uzlindo už maikutes, ir įkando tiesiai į pilvo apačia kur lėlytė, tai…
Man įkando prie ausies, kūnas nuo krūtinės pradėjo raudonuot ir išmetė puslytėm gerklėj kažkoks gumulas atsirado, variau į vaistine tai liepė į priimamąjį varyt, gydytojas max minutę apžiūrėjo ir paleido viskas čia gerai, sakė 😅
Joana86 parašė:
Man įkando prie ausies, kūnas nuo krūtinės pradėjo raudonuot ir išmetė puslytėm gerklėj kažkoks gumulas atsirado, variau į vaistine tai liepė į priimamąjį varyt, gy…
Gryniausia alergine reakcija, turekit visada su savimi bent jau tavegilio. Keistas gydytojas papuole priemime 🙄
Joana86 parašė:
Man įkando prie ausies, kūnas nuo krūtinės pradėjo raudonuot ir išmetė puslytėm gerklėj kažkoks gumulas atsirado, variau į vaistine tai liepė į priimamąjį varyt, gy…
Eina sau, man irgi gelimo vietoj supuliavo, bet turbūt dėl to kad atmetė nuodus organizmas
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai