spanguolė_rudenį parašė:
Pavadavo V.A.
Mano gydytoja ji. Ta Violeta labai labai nefaina.. Ji man tik 2 kart darė cezarį ir tai lb lb trumpai. Apgailėtina priežiūra
spanguolė_rudenį parašė:
Pavadavo V.A.
Mano gydytoja ji. Ta Violeta labai labai nefaina.. Ji man tik 2 kart darė cezarį ir tai lb lb trumpai. Apgailėtina priežiūra
Merginos nu tokia nerangi pasidariau. Buvom siandien gariunuose tiek sysiu uzsimaniau,kad truputi greiciau ejau i wc. Viena karta vos nenukritau tai antra karta issitiesiau. Vos neapsiverkiau pikta ant saves☹️Dar namo pargrizau ir irgi eidama kieme vel koja ne taip pastaciau mazai truko,kad vel issitiesciau.
amberiukas parašė:
Gryniausia alergine reakcija, turekit visada su savimi bent jau tavegilio. Keistas gydytojas papuole priemime 🙄
Ne Lietuvoj 😅👌norgej daug susirgimų bet gydymo įstaigos ne taip pamišę dėl koronos, pirmiausia pasikalbėjom telefonu net pamiršau pasakyti kad laukiuosi, sakau vaistinej liepė susisiekt nes matyt baisiai atrodau na ir liepė atvykt pasirodyt nors sakiau nei dūstu nei ką, kas keisčiausia prieš nėštumą tik patindavo ta vieta ir tiek
Saulute@ parašė:
Merginos nu tokia nerangi pasidariau. Buvom siandien gariunuose tiek sysiu uzsimaniau,kad truputi greiciau ejau i wc. Viena karta vos nenukritau tai antra karta iss…
Mane tai vyras nuolat stebi, jei kazkur einam, nes sake nestabili kazkokia
o jeigu koks slenkstis, laidai, laiptai isvis uz rankos laiko 😂 tfu tfu tfu, nebuvau issidrebus, atsargiai stengiuos vaikscioti.
šiaurė123 parašė:
Mano spalio 12d., planuoju Santariskese![]()
Man irgi sake, kad Spalio 12 diena, bet veliau pasake, kad iki 12 dienos pagimdysiu
idomiai cia
Vaziuosiu i santariskes Rugsejo 8d. del vaiko dydzio bei vandenu kiekio pasitikrinti ir ten pasakysiu, kad noriu gimdyti santariskese bei noriu cezario pjuvio (nes mano atzvilgiu tai yra saugiausia) tai ziuresim kaip ten bus
Joana86 parašė:
Ne Lietuvoj 😅👌norgej daug susirgimų bet gydymo įstaigos ne taip pamišę dėl koronos, pirmiausia pasikalbėjom telefonu net pamiršau pasakyti kad laukiuosi, sakau vais…
Nu ten jie siaip atsipalaidave... Mano drauge su vienu nestumu labai labai liudna patirti ten turi. Jeigu jums net gerkleje gumulas atsirado, tai vadinas kilo alergija, taip ir uzdusti galima, paprasykit giminaiciu, kad tavegilio atsiustu arba nusipirkit, jeigu ten parduoda
Saulute@ parašė:
Merginos nu tokia nerangi pasidariau. Buvom siandien gariunuose tiek sysiu uzsimaniau,kad truputi greiciau ejau i wc. Viena karta vos nenukritau tai antra karta iss…
Žinokit, aš kaip užmigus vaištau
jei įmanoma kur atsitrenkt, tai būtinai atsitrenksiu
vyras irgi vus barasi, kad lėčiau, ramiau..
Kaip jums su miegojimu? Ar būna, kad miegat ant nugaros?.. niekaip nepavyksta savęs sukontroliuot ir vis prabundu ant nugaros :/
zaylya03 parašė:
Žinokit, aš kaip užmigus vaištaujei įmanoma kur atsitrenkt, tai būtinai atsitrenksiu
vyras irgi vus barasi, kad lėčiau, ramiau..
Zinokit man patogiausia ant nugaros miegot. O gal negalima? As kai ant sono ant vieno atsigulu mazoji duodasi toks jausmas,kad jai negerai,tada ant kito pasisuku vel negerai. Tai paguliu ant nugaros ir gerai tada.
Saulute@ parašė:
Zinokit man patogiausia ant nugaros miegot. O gal negalima? As kai ant sono ant vieno atsigulu mazoji duodasi toks jausmas,kad jai negerai,tada ant kito pasisuku ve…
Nu man vis gydytoja kartoja, kad nemiegočiau. Bet tai kaip man naktį kontroliuot...
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai