Kisulita parašė:
Na, ar kas įdomesnio vyksta jūsų fronte? 😄
Nea. Pilva pamaudzia, pasitraukineja, bet viskas dar vietoj
Kisulita parašė:
Na, ar kas įdomesnio vyksta jūsų fronte? 😄
Nea. Pilva pamaudzia, pasitraukineja, bet viskas dar vietoj
satyriuke parašė:
Ir toks vaizdas kad viduriuosiu, bet nueinu ir nelabai man kas gaunasi, nors lyg ir noriu.. Nieko nesuprantu 😁🤦♀️
Bijot gal skatinimo tiesiog ir pilva suka nuo to 🙈🙈
AmriK parašė:
Gal vakare kokių filmų žiūrėjot?
Nieko nežiūrėjau. Sapnai panašūs į įprastą kasdieninę rutiną ir tada staiga kažkas negero nutinka. Ir taip visą naktį. Bandysiu dabar pailsėt. Tikiuos kitą naktį ramu bus 🤔
Agnė_LTU parašė:
Bijot gal skatinimo tiesiog ir pilva suka nuo to 🙈🙈
Net nezinau nuo ko cia ir kas 😁 sake man zada tik vandenis nuleisti, tipo turetu to pakakti. Bet nezinia kaip cia bus.
Man nustatytas GD. Kai paskutinį kartą buvau pasitikrinti Kauno klinikose, tai liepė 10-08 atvykti į priėmimą pasitikrinti, dėl visa ko turėti daiktus. GD kontroliuojamas dieta, bet vaisiaus svoris jau prieš savaitę buvo 3661g +- paklaida. Kaip supratau, nešiot iki galo gal neleis, bet tiksliau spręs rytoj. Pati tikiuos, kuo greičiau sulaukti pabaigos. Jei jau sako, kad svorį nemažą prognozuoja, tai kam dar laukt, kol jis dar padidės. Jug nuo to ir man ir vaikui sunkiau bus. Nesinori komplikacijų.
žaliaakėėė parašė:
Man nustatytas GD. Kai paskutinį kartą buvau pasitikrinti Kauno klinikose, tai liepė 10-08 atvykti į priėmimą pasitikrinti, dėl visa ko turėti daiktus. GD kontroliu…
Man GD nenustatytas, bet vakar sake kad vaikelos 4.100kg,tai as net issiziojau kaip man smagu gali buti 😮🤦♀️
Man irgi sianakt bemiege naktis buvo. Uzmigau kazkur po 4 ryto tik. 🤦♀️ Pries "miega" maudeno nugara. Visa diena nugaros apacia skaudejo. O vakare lyg durtu pries miega. Niekaip vietos neradau 🤷♀️ O ir paranoja kazkokia uzejus buvo-atrode kad vandenys per leskas bega. Vis i wc laksciau tikrintis. Bet nieko 🤷♀️ Terminas tik kita penktadieni (16d)
žaliaakėėė parašė:
Man nustatytas GD. Kai paskutinį kartą buvau pasitikrinti Kauno klinikose, tai liepė 10-08 atvykti į priėmimą pasitikrinti, dėl visa ko turėti daiktus. GD kontroliu…
Manęs laukia panaši situacija, aš važiuoju kitą savaitę, nes turiu GD kai buvau prieš tris savaites mergytė buvo 2990 kg, tai liepė atvažiuoti 38 sav ir taip pat sak3 pasiimkit daiktus dėl visa ko....informuikote ką jums pasakė ir ką ketina daryti 🙂 nes aš taip pat sutinku su tuo kad kam tą svorį beauginti...
satyriuke parašė:
Pagimdziusios mamytes, idomu pasidare, kiek dabar laiko po gimdymo ligonineje laiko? Vis dar 3 paras?
Pvz pazystama pries menesi gimde Antakalnyje .as jos uzklausiau kiek ten laikys kai buvo po gimdymo. Sake jeigu su skiepais tai 3 paras (jei visks gerai) ,jaj ne tai 2 🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai