striksiuke parašė:
Sveikinimai visoms mamytėms ❤️ Kaip aš jau norėčiau pagimdyti 🥺
Aš irgi 😣 Ir mažiuko jau labai laukiu, o ir sunkėja man jau vos ne kasdien 🙁
striksiuke parašė:
Sveikinimai visoms mamytėms ❤️ Kaip aš jau norėčiau pagimdyti 🥺
Aš irgi 😣 Ir mažiuko jau labai laukiu, o ir sunkėja man jau vos ne kasdien 🙁
jenter parašė:
Aš susinervinau. Nepatinka man klinikos Kaune. Daktares tos ar tik rezidentes nesąmones šneka. Maiso su kažkuo kitu. Spėlioja. Sako jums cezaris,sakau ne. Tai sėdi …
Aš ir pakomentuosiu🤭 man ir keista politika ten pasirode. Per visa laika daktarus turbut ir tik operacinej maciau🙈 ir tai vienas turbut buvo rezidentas kuris operavo, net vaistus i nugara leido rezidente. Ir pas mane maise. Valanda pries pasikviete echoskopuot, sako pas jus A dvynys galva zemyn ? Nu ne sakau sedi . Tada praechoskopavo ai jo sedi sako, tada tikrai operuot. Taip tai dar i gimdykla butu išsiunte 🤦♀️ Net vaiku daktares ten nemaciau i palata tik rezidente ejo🙈
jenter parašė:
Aš susinervinau. Nepatinka man klinikos Kaune. Daktares tos ar tik rezidentes nesąmones šneka. Maiso su kažkuo kitu. Spėlioja. Sako jums cezaris,sakau ne. Tai sėdi …
Nu tai cia kaip ir man, kai pirmadieni pasigulde del hipotrofijos, kad skatins 38sav,o skyriuj nusprendė, kad normalus svoris ir namo paleido laukti pradzios gimdymo 🤷♀️ o kol gulėjau, irgi visi nezinioje, ka su manim daryt
nu zodziu, kantrybes ❤️
Mig.le parašė:
Soskes kol kas neduodu, laukiu, kol pienas normaliai uzsikurs. Maniškis dieną valgo ir miega, vos pakeliu pavalgyt, gali daryt ką nori, bet naktį užmiega tik šalia …
As ir soskes kolkas neduodu galvoju gal neprireiks
O su maitinimu kolkas kaip ir tvarkoj pas mus pieno yra ir gan lengvai pažadinu jei pati nesikelia.
Na kolkas kaip ir viskas neblogai pas mus tikiuosi taip ir toliau bus
kandoriuke parašė:
Neskauda, nes dūris atliekamas sąrėmio metu 😉 bent jau aš tai visiškai nieko nepajaučiau ☺️
Na aš kaip tik prašiau kad palauktų kol praeis sąrėmis nes nebūčiau galėjus taip atsipalaidavus ramiai išsedeti, aišku neskaudėjo
jenter parašė:
Nu Jo. Sako jūs tikriausiai žinote kad paguldeme jūs nėštumo užbaigimui 🙈🙊 rimtai galvoju![]()
Tai mane irgi gulde nestumo uzbaigimui, bet finalas toks, kad esu namie ir vis dar su pilvu 😂
jenter parašė:
Nžn, prieš savaitę gulėjau klinikose ir esu patenkinta visais gydytojais ir rezidentais. Esu jiems dėkinga.
Matyt, čia priklauso nuo kiekvieno žmogaus požiūrio į kitą.
Agnė_LTU parašė:
Tai mane irgi gulde nestumo uzbaigimui, bet finalas toks, kad esu namie ir vis dar su pilvu 😂
normaliai. Tai aš ir nenustebciau jei namo grisiu
Joana86 parašė:
Na aš kaip tik prašiau kad palauktų kol praeis sąrėmis nes nebūčiau galėjus taip atsipalaidavus ramiai išsedeti, aišku neskaudėjo
Tai kad epidūras duriamas tarp sąrėmių, kad ramiai sedėtumei.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai