Raminta_87 parašė:
Nieko nejutau 😊
Supratau 😅
Raminta_87 parašė:
Nieko nejutau 😊
Supratau 😅
Erdv parašė:
Ta prasme Telsiu ligonineje rekomenduojat gimdyt? Gimdymo namu Telsiai neturivyrus vis dar ileidzia ar jau nebe?
![]()
Taip rekomenduoju. Telsiu ligonine. Likau patenkinta tiek gimdymo metu tiek dabar prieziura. Visi labai rupestingi.
Sigute112 parašė:
Taip rekomenduoju. Telsiu ligonine. Likau patenkinta tiek gimdymo metu tiek dabar prieziura. Visi labai rupestingi.
Vyrus leidzia but bet testa coronos padaro ir nebeleidziq iseit. Jei jau iseina nebegali sugrizt.
Sveikinu visas mamas 🌹😍 Gimė ir mūsų mažylis 10-07d. 19:35
54cm. 3580g. Berniukas, be jokių nuskausminamūjų. Viskas labai gerai, aš žinoma bandau dar atsigauti. Dėl maitinimo nesiskūndžiu, maitinu pati manau sekasi gerai ☺️
Gimdžiau Klaipėdos gimdymo namuosia. Akušerės buvo labai geros, džiaugiuosi tuo nes buvau viena. Ryt keliaujam jau namo susitikti su tetuku 🥰🥰💙
Didžiausios sekmės likusioms 🌺
Sigute112 parašė:
Vyrus leidzia but bet testa coronos padaro ir nebeleidziq iseit. Jei jau iseina nebegali sugrizt.
Minnie parašė:
Gimė ir mūsų spalinukė.
2020.10.08 9:12
Sveikinimai 🤗💐
Aš susinervinau. Nepatinka man klinikos Kaune. Daktares tos ar tik rezidentes nesąmones šneka. Maiso su kažkuo kitu. Spėlioja. Sako jums cezaris,sakau ne. Tai sėdi jūsų vaikas. Sakau nu ne. Oij sumaisiau. Viena sako snd spresim ką darom. Pažiūrėjo kaklelį sako laukiam endokrinologo ka pasakys. Bet pirmadienį jau skatonsim. Nu ok sakau. Dabar ateina sako buvo konsultacija su endokrinologu, sakau nu nebuvo. Sako nuotoliniu būdu buvo. ( dB ir manęs jau nereik) sako jūs 8 vnt insulino leidziates, tai jums DB reiks mazint. Sakau nu ne 8, tai sako 12
sakau 24vnt ai tai ne ten pažiūrėjo sako jis
. Tai žinokite antradienį gal skatinsim. Sakau tai ok mane namo išleiskite. Viena gine aliarma kėlė kad 38 sav reik gimdyt,nes daug vandenu. Atvarau vėl kitaip šneka. Tai tas tuščias gulejimas ir valgymas manau daug naudos duos. Pikta kad negaliu.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai