2022.01.03 12:32 (prieš 4 m.)
Mikkute parašė:
Rašo kad pirmas augimo šuolis ir buna 7-10diena po gimimo..
Man po antro, pilvas labai greit įkrito, sakyciau savaitė po gimdymo esu kudesne n…
As del svorio nepergyvenu atsistatys, tik noriu eit i lauka ir neturiu ka apsirengti, einu su nesciosios dzinsais ir uzsidedu dirza, nes krenta😂o iki gimdymo dar nesusisega, tai galvoju ar pirkti didesnius ar dar pakentet ir laukt, kol susitrauks😂o emocijos naturalu❤️Man tai nera, net kada pagalvot apie emocija, nes turiu pametinukus ir abiem reikia max mano demesio. Tai manau bus protrukis, kai paaugs naujagimis, nes dabar tikrai neturiu laiko, net minciu kitur nusukti😂😂 o del maisto valgau viska ir kava geriu ir saldainius ir sokoladus valgau, nes miego trukumas didelis, todel potraukis i salduma irgi didelis. Del to maziukui pilva ir pucia turbut.. nors ligoninej sake, kad visi turi praeiti, gi zarnynas turi susiformuoti. Su pirmu realiai valgiau grikius tik, nes alergizavo pieno produktam, tai iki 4 men nieko nevalgiau praktiskai, kol truko kantrybe ir sakiau jei dar alergizuos, duosiu misinuka, bet su 4 men. Jo zarnynas sustiprejo ir i nieka nebereagavo. Bet mums pasireiske zalioms gleivetom ismatom su kraujo siuleliais, kas dazniausiai rodo alergija pieno produktam. O dabar labai meldziuos, kad to nebutu, nes buvo sunkus gyvenimas be pieno produktu, gerai, kad bent kava ipratau gert su avizu pienu😂tai dabar bent kavos nereiktu atsisakyti