Svaja1 parašė:
Labas rytas, ką tik pasidariau testą ir panašu, kad jungiuosi prie jūsų![]()
Net labai panašu, kad jungiaties prie mūsų 👌🌹 sveikinimai! ☺️
Svaja1 parašė:
Labas rytas, ką tik pasidariau testą ir panašu, kad jungiuosi prie jūsų![]()
Raganele83 parašė:
Labas rytas, pojuciai tai kaip kuria minute, papykina, galva buna svaigsta, astraus maisto noriu, kvapai... nuo vakar gan stipriai padiegliuoja kairi sona apacioj,…
Rytas 0 jegu, taip nieko daryti nenoriu.. o du pipirai ir vyras paksto po virtuve 🙉 Maudzia ir man pilvuka kartas nuo karto, krutine taip pat jautri, desine siek tiek daugiau, nei kaire. Naktims keliuosi i wc bent karta tikrai. Jautrumas kvapams ir nuovargis vakarais 100% 🤰🏻🤯
Raganele83 parašė:
Sveikinimai! Lengvo nesiojimo!
Ačiū
Jjustuuke parašė:
Ačiū
va va, ir man panašu, nors ir netikėta
Anaksunamun parašė:
Kaip fainai😍 as saviskiui dar nesakysiu, iki 12savaiciu. Nes ispliurps visiems🤭 ana kart sakiau,kad vaikelis danguje pas angeliukus. Si kart sakysiu,kad angeliukas …
As liepos 30 eisiu pas gine ir galvoju jeigu bus viskas gerai pradesiu uzsiminti po bisky dukrytei,maniske 12 metu jau nebepriseksiu pasaku apie kopustus ar gandrus,ji kateglriskai nieko nenori girdet net baikom kai uzsimindavom iseidavo is kambario.o gal bus viskas gerai❤❤
Mona_ra parašė:
Smalsu kokie pojučiai pas Jus ? Dažnai spazmuoja gimdą, krutinė jau dabar pasikeitė dviem dydžiais, laimingas vyras 😅 Pirmas neštumasvakar pabudau 5 ryto, nes n…
Geras, kaip smagu skaityti, kad visoms panašūs pojūčiai! 😄 Mane jau antra savaitė kaip pykina nuolat, jautri padidėjusi krūtinė, naktį vieną kartą būtinai keliuosi į wc, nebenoriu juodos kavos be cukraus - tik tokią gerdavau (dėl to turėjau baisų galvos skausmą, nes ir anksčiau būdavo kad neišgėrus kavos įsiskausta galva, tai pakeičiau šalta saldžia kava su pienu) ir irgi kartais netikėtai valgymo priepuolis užeina (šį rytą valgiau pusryčius, nors anksčiau tik maža būdama pusryčiaudavau) 😄
Raganele83 parašė:
Labas rytas, pojuciai tai kaip kuria minute, papykina, galva buna svaigsta, astraus maisto noriu, kvapai... nuo vakar gan stipriai padiegliuoja kairi sona apacioj,…
Dėl tos frazės, bijau leliuko, aš irgi pritarsiu.. laukiam, norim, atrodo viskas taip kaip gyvenime planavom, pats tas laikas, bet psichologiškai vis tiek kartais dar sunku suvokti kas vyksta ir susigyventi su ta mintim 🙄
AureMe parašė:
Geras, kaip smagu skaityti, kad visoms panašūs pojūčiai! 😄 Mane jau antra savaitė kaip pykina nuolat, jautri padidėjusi krūtinė, naktį vieną kartą būtinai keliuosi …
Pusryciai yra gerai
as kavos irgi maziau geriu, pasidarau kaip visad ryte, ir puse puoduko lieka
AureMe parašė:
Dėl tos frazės, bijau leliuko, aš irgi pritarsiu.. laukiam, norim, atrodo viskas taip kaip gyvenime planavom, pats tas laikas, bet psichologiškai vis tiek kartais d…
Ačiū dievui man ne vienai taip
Rineja parašė:
As liepos 30 eisiu pas gine ir galvoju jeigu bus viskas gerai pradesiu uzsiminti po bisky dukrytei,maniske 12 metu jau nebepriseksiu pasaku apie kopustus ar gandrus…
Gerai kai mano dukrai 19, ji pirma suzinojo, sako -"nu jus duodat"
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai