Vasara1989 parašė:
Nu labai tikiuosi, kad tik tiek ir bus, nes nu nieko blogo nemate, o apziurejo visas pakampes, viska isaiskino, aprode. Tikiuosi, kad abiem viskas bus gerai ☺️
Žinoma kad viskas bus gerai🥰🙏
Vasara1989 parašė:
Nu labai tikiuosi, kad tik tiek ir bus, nes nu nieko blogo nemate, o apziurejo visas pakampes, viska isaiskino, aprode. Tikiuosi, kad abiem viskas bus gerai ☺️
Žinoma kad viskas bus gerai🥰🙏
Vasara1989 parašė:
Na labai stengiuosi, bet zinot tas vidinis nervas. O jus bent gulde i ligonine? Nes as kur skambinau, sake seniai nebeguldo ir viska atiduoda likimui 🤦🏼♀️ Tai pati…
Sveikos as va del to pakraujavimo jau antra karta atsiduriau ligoninej. Pirma karta kai pasirode kraujo zinoma labai issigandau ir atlekiau i priemima. Nors kraujo daug nebuvo. Apziurejus viskas leliukui gerai. Rado zaizdele gimdos kakleli kuri ir pakraujavo. Siandie vel pasirode kraujo nuvykus pas daktare issiunte i priemima ir vel is tos zaizdeles kraujas. Tik si karta israse zvakuciu nakciai.
Merginos, man siaip db toks klausimas kilo😁 is patikimu zmoniu girdejau, kad spalio men po rinkimu ir vel padarys karantina ir viska uzdarys🤦🏼♀️ O manau jei vasario men gimdyti tai laipkritis lb geras laikas viska pirkti leliukui
bet kaip jei viskas bus uzdaryta😮🤦🏼♀️😁
Kada jus galvojate ruosti viska leliukui?
Greta_aa parašė:
Merginos, man siaip db toks klausimas kilo😁 is patikimu zmoniu girdejau, kad spalio men po rinkimu ir vel padarys karantina ir viska uzdarys🤦🏼♀️ O manau jei vasari…
Pas mane kadangi dvynukai ir mintyse ruosiuosi blogiausiam, ty gimdymui anksciau, tai pradesiu spalio men po truputy pirkti
FoxyFox parašė:
Pas mane kadangi dvynukai ir mintyse ruosiuosi blogiausiam, ty gimdymui anksciau, tai pradesiu spalio men po truputy pirkti
Sveikinu❤️ Bet tikrai apie blogiausia negalvokit☀️
Tai vat ir as galvojau spali pradet, bet jei spali viska uzdarys ir vel🤷🏼♀️
FoxyFox parašė:
Sveikinimai 😊 kokio tipo dvynukų laukiatės?
Myway parašė:
Sveikinimai 😊 kokio tipo dvynukų laukiatės?
Dizigotiniai, as po ivf
Greta_aa parašė:
Merginos, man siaip db toks klausimas kilo😁 is patikimu zmoniu girdejau, kad spalio men po rinkimu ir vel padarys karantina ir viska uzdarys🤦🏼♀️ O manau jei vasari…
Kazkaip taip ir meginsiu spalio pradzioj gal... Nes irgi kiek esu girdejus, kad spalio 16d turetu skelbti karantina... Aisku seksiu naujienas, bet toki vezima zadu naudota pirkti nes naudosiu tik lopsi ir kedute, tai siust ji gali bet kada, lovyte turbut is www.vaikutis.lt pirksiu, tai jei kas yra ir internetine, o su eubeliais td jau matysiu kaip gausis, jei kas internetu nes irgi nauju internete pilna..
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai