ruta1986 parašė:
Labai nepulkit, bet jei bent kiek nuo to palengvės, atlaikysiu, galit išsilieti 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
ruta1986 parašė:
Labai nepulkit, bet jei bent kiek nuo to palengvės, atlaikysiu, galit išsilieti 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Inga_Inga parašė:
Sunku pasakyti LT negyvenu
Nes kiek skaitau, daugumai tik apie ši laiką echoskopija daro, tai galvoju kaip čia man taip anksti darė. Na reikės paklausti .
Alina__ parašė:
sveikos, jungiuos pas jus 😊
siandien buvau 1 vizitui. apciuope dar nedideli, gal kita sav papulsiu echo. siaip…
Sveika prisijungus 🙂
Labas, jungiuos ir aš, 12 savaičių mums🥳 Turėjau pirmą vizitą 7savaitę, 9 savaitę pasidariau kraujo tyrimus ir šlapimą (visi puikūs atsakymai), 10 savaitę dariausi Nipt tyrimą (Inmedica klinikoj Kaune - Netera Panorama- 650eur), atsakymą gavau šiandien ( po 10 pilnų d.d) atsakymas viskas super. Šiandien pasidariau I trimestro echoskopiją pas Machtejeviene (labai sauni daktare Kauno klinikos), tai vaikutis sveikas viskas gerai, vystosi puikiai. Tik dar dariausi sterilų šlapimo tyrimą 11sav tai atėjo kažko teigiamas atsakymas, nors paprastas šlapimas jokių pakitimų nuo normos nerodė, tai dar pakartotinai darysiuos, tikiuos viskas bus gerai ☺️
Pozityvas parašė:
Labas, jungiuos ir aš, 12 savaičių mums🥳 Turėjau pirmą vizitą 7savaitę, 9 savaitę pasidariau kraujo tyrimus ir šlapimą (visi puikūs atsakymai), 10 savaitę dariausi …
Sveika prisijungus, o kodėl daretes nipt tyrimą? Dėl kažkokių rimtų priežasčių ar tiesiog dėl šventos ramybės? Man bus 35, galvoju gal siųs mane 🙂 mokamas nėra pigus,todėl galvoju kaip kas.
ruta1986 parašė:
Sveika prisijungus, o kodėl daretes nipt tyrimą? Dėl kažkokių rimtų priežasčių ar tiesiog dėl šventos ramybės? Man bus 35, galvoju gal siųs mane 🙂 mokamas nėra pig…
Man 30metų bet visad sakiau, kad darysiuos pilnus tyrimus, turėjau nėštumą žiemą dariausi irgi Nipta nustatė dauno sindroma ir daugiau visokių patologijų, darydama jau buvau apsisprendus, kad jeigu kažkas negimdysiu... buvo tikrai sunkus etapas, bet atsitiesėm ir neužilgo viską pakartojom tik dabar jau sėkmingai 🥳 tai kažkaip pinigų net nevertinu šioje vietoje
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai