Lk Lijana parašė:
Sveikinimai, visoms sulaukus savo mažylių. As taip pat jau turiu savo laimes kamuoliuka. 20/09/2022
Sveikinimai, kaip Jums cp? Pasidalinkite patirtimi,manes laukia uz sav suplanuotas cp,baisu
Lk Lijana parašė:
Sveikinimai, visoms sulaukus savo mažylių. As taip pat jau turiu savo laimes kamuoliuka. 20/09/2022
Sveikinimai, kaip Jums cp? Pasidalinkite patirtimi,manes laukia uz sav suplanuotas cp,baisu
Saldapicki parašė:
Su pirmagime kiekviena diena dariau pratimus ant kamuolio sažiningai po 30 min, kai atvariau gimdyti pasakojau,kad pratimus dariau ir pan visas personalas juokės,ka…
Sveikos
siuo metu esu persalusi ir geriu kiekviena diena po puodeli avieciu arbatps(is svieziu avieciu) ir nieko,rumama🙈 daug tvarkausi,judu pastoviai😃 o taip daug kas sake,kad baseino manlstos padeda himdymui,idomu ar tiesa?🤔
Sveikos. Jau turbut menuo kaip kankina sloga 😫😫😫 Buvau persalusi, temperatura laikesi viena gal diena, bet zaraza sloga vis tiek kazkodel taip ilgai, nors iprastai per savaite praeidavo. Kadangi jau uzknisau ir vyra su knarkimu ir save, ka galeciau naudoti? Juros vandeni? Nes atvirai, nenaudojau nieko, nes sventai tikejau,kad praeis
JustR parašė:
Sveikos. Jau turbut menuo kaip kankina sloga 😫😫😫 Buvau persalusi, temperatura laikesi viena gal diena, bet zaraza sloga vis tiek kazkodel taip ilgai, nors iprastai…
Plaukite nosį vandeniu su druska (1 l vandens 1 a.š. druskos) kelis kartus per dieną. Faringo Spray su šaltalankiais dar galima.
O yra tokiu kuriom jokiu simptomu nera dar? Nu nei priespienio, nei paruosiamuju, visai nieko? Nes man tik simfizitas kankina pusantro menesio, ir nieko daugiau... paniskai pradejau bijot kai cia visom pabiro jau
nes o jei nesuprasiu, jei nespesiu ir pan...omg. Mane turetu skatint po dvieju savaiciu, vaikutis pirmas, nieko nesuprantu, tik bijau :x
Sveikinimai Naujagimiams🥰stiprybės mamytėms 🤗
O aš šiand su liūdnais atsakymais,streptokokas teigiamas 😔 jau aišku prisiskaičiau visokių straipsnių....
Ryt vykstu pas gydytojo,nes prižiūrintis poliklinikoje data 10.13(jei iki tos dienos neišsilukštensiu guldys-skayins,nes GD),privačiai prižiūrintis 10.09 nebežinau kaip ir kada 🤔 o dar ta zaraza 😔
Spaliukas parašė:
O yra tokiu kuriom jokiu simptomu nera dar? Nu nei priespienio, nei paruosiamuju, visai nieko? Nes man tik simfizitas kankina pusantro menesio, ir nieko daugiau... …
Man irgi tas pats- nieko nejaučiu apart to, kad pulvuziką nešiojuos😀 atrodo kad amžinai neščia būsiu, nes sunku isivaizduot, kad nieko nieko nejauti ir staiga prasideda rimti reikalai😬
Spaliukas parašė:
O yra tokiu kuriom jokiu simptomu nera dar? Nu nei priespienio, nei paruosiamuju, visai nieko? Nes man tik simfizitas kankina pusantro menesio, ir nieko daugiau... …
Aš irgi jokių
pries pora dienų nugarą skaudėjo, bet lb greitai praejo, kažkaip galvoju, kad ne su nėštumo susiję buvo. Šiaip jaučiuosi turbūt geriausiai per visus 9mėn, tai turiu įtarimą, kad iki 41 savaitės nešiosiu 🙈
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai