Aushriuks parašė:
Jei jau yra suformtuotas sprendimas, tai ten matosi suma dar neatskaiciavus mokesciu. As po keliu dienu susiformavau nauja suvestine REP01 ir ten jau rode atskaiciu…
Kazkaip idomiai niekur nera, tik, kad pateiktas prasymas
Aushriuks parašė:
Jei jau yra suformtuotas sprendimas, tai ten matosi suma dar neatskaiciavus mokesciu. As po keliu dienu susiformavau nauja suvestine REP01 ir ten jau rode atskaiciu…
Giedrul parašė:
Hm, keista... o gal dar Jusu darbdavys nera perdaves kazkokios informacijos ir negali Sodra apskaiciuot? Negavot is Sodros jokio pranesimo, kad truksta info is darbdavio?
Aushriuks parašė:
Hm, keista... o gal dar Jusu darbdavys nera perdaves kazkokios informacijos ir negali Sodra apskaiciuot? Negavot is Sodros jokio pranesimo, kad truksta info is darb…
Antra diena po prasymo pateikimo buvo parase, kad nepateike darbdavys, o daugiau nieko.
Giedrul parašė:
Antra diena po prasymo pateikimo buvo parase, kad nepateike darbdavys, o daugiau nieko.
Tai del visa ko uzklauskit darbovietes, ar duomenys jau dabar perduoti yra. Man ir buvo neperdave, bet as ta pacia diena susisiekiau du darbdaviu ir jis perdave. Nes be tos info, Sodra negali paskaiciuoti.
Aushriuks parašė:
Tai del visa ko uzklauskit darbovietes, ar duomenys jau dabar perduoti yra. Man ir buvo neperdave, bet as ta pacia diena susisiekiau du darbdaviu ir jis perdave. Ne…
Na reiks bandyt, o ne sodra turetu papildomai klaust darbdavio?
Giedrul parašė:
Bent jau aš tai darbdaviui neskambinau, nes sodra jiems išsiunčia automatiškai prašymą ir darbdavys per savaitę tikrai atsako jiems;)
Giedrul parašė:
Tai jie pasiteirauja darbdavio bet gal terminai ilgesni. Aš irgi priminiau savo darbovietei, tai pateikė ta pačia dieną kai priminiau ir sodra labai greit tuomet paskaičiavo viską
Giedrul parašė:
Turetu ir is Sodros gauti uzklausa. Bet blogiau nebus, jei ir Jūs paraginsit 😉
Sveikos, buvau prieš pora dienų pasimatyme su savo bernužėliu ir ginei pasirodė įtartinas leliuko storasis žarnynas - „papūstas“ 🤔 užsirašė echo po 2sav,sakė jei vėl matys tą patį (nes gali būti, kad tiesiog vaikiukas ne tokiu kampu guli ir taip tik atrodo), tai duos extra siuntimą. Ar kuri nors esate kada turėjusi tokią diagnozę? 🤔Šeip prieš 3sav persirgau covid lengva forma, bet kažkokių būdingų komplikacijų nematė.
Amber3 parašė:
Sveikos, buvau prieš pora dienų pasimatyme su savo bernužėliu ir ginei pasirodė įtartinas leliuko storasis žarnynas - „papūstas“ 🤔 užsirašė echo po 2sav,sakė jei vė…
Įdomu, kuo tas mano klausimas neįtinka, kad vėlevėles spaudžiat? 🤔
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai