Gavome NIPT rezultatus. Kaip ir tikėjomės atsakymai puikūs. Jau žinom lytį. Gims berniukas. Porelę auginsime
Svarbiausia nėštumas, gimdymas sklandžiai praeitų ir turėtume sveiką leliuką
Neleee parašė:
Gavome NIPT rezultatus. Kaip ir tikėjomės atsakymai puikūs. Jau žinom lytį. Gims berniukas. Porelę auginsime![]()
Kur daretes ir per kiek laiko gavot atsakymus, jei ne paslaptis? 😇
angel_777 parašė:
Kur daretes ir per kiek laiko gavot atsakymus, jei ne paslaptis? 😇
Veracity. Paeme krauja privacioj klinikoj pas mano ginekologe ir pristate i Medica Praktica laboratorija. Truko 9 d.d.
A_ura parašė:
Sveikos, kaip tvarkotes su galvos skausmu jei su juo susiduriat? Jau kelinta diena galva plysta.. miegu gerai, valgau taip pat gerai. Bet tas galvos skausmas... nek…
Geriu pracetamoli nes lb buna skauda
A_ura parašė:
Sveikos, kaip tvarkotes su galvos skausmu jei su juo susiduriat? Jau kelinta diena galva plysta.. miegu gerai, valgau taip pat gerai. Bet tas galvos skausmas... nek…
Parectamolis Mano draugas labai daznai skauda
isgeriu tik viena tablete kad bent paeiti galeciau ir kankinuos
A_ura parašė:
Man su galvos skausmu taip pat. Nepadeda paracetamolis. O as kadangi dabar guliu ligoninej, paprasiau dar kazkokio vaisto, nes nuo skausmo net vemiau, tai suleido ketanolio. Skausma nueme per 5min ir para laiko buvau kaip zmogus, dabar vel grizta skausmas, bet dar kenciu
Vandeniss parašė:
Man su galvos skausmu taip pat. Nepadeda paracetamolis. O as kadangi dabar guliu ligoninej, paprasiau dar kazkokio vaisto, nes nuo skausmo net vemiau, tai suleido k…
Šiandien išvis neturiu jegu.. pykina. Bet bandag valgyt kad bent kazkokiu skysciu organizmas gautu. Per pietus buvau numigus trumpam, atsikeliau ir vel tas pats, tek gert paracetamoli manau🙄
Vikutexoxo parašė:
Man dar įdomu pasidarė kiek merginos priaugot kg per pirmą trimestrą?😉
ne.. visiskai..o jus?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai