jollifit parašė:
Labas merginos! Apturejau snd 4 valandu paruosiamuosius saremius. Galvojau jau gimdysiu ir nieko, dingo blyn 😂
O kaip Jums jie pasireiske?😃
jollifit parašė:
Labas merginos! Apturejau snd 4 valandu paruosiamuosius saremius. Galvojau jau gimdysiu ir nieko, dingo blyn 😂
O kaip Jums jie pasireiske?😃
KotrynaRenata parašė:
As iki siol nesu turejusi paruosiamuju saremiu.. arba nesuprantu kad cia jie 😄
Aš taip pat😀 baisu pagalvoti, kad nesuprantu jei tai vykstaz😀👶
Gretux5115 parašė:
Na turetu apciuopdamos pilva gyd ar akuseres pasakyt ar sedi ar apsivertes 🤔
Nežinau, kaip kur, bet Vilniuje Centro poliklinikoje per visą nėštumą nei karto nepalietė pilvo, neskaitant echoskopo. O ir echoskopuotoja minėjo, kad jei nieko blogo nemato, tai priklauso tik du kartai per visą nėštumą echoskopas.
Skaitau komentarus kitų nėštukių ir stebiuosi, kaip dažnai gauna echoskopą, kaip visos žino nuo kurios savaitės jau vaikas apsisukęs, kiek gimdos kaklelis ir pan.
Nesuvokiu ar esu pakliuvusi pas labai prastas gydytojas ar čia kitoms tiesiog pasisekė su gydytojomis? Į klausimą kaip žinoti ar vaikas apsivertęs žemyn gavau "kol viskas gerai (vaiko kardiograma) tol reiškias viskas eina gerai."
Voverūška Esu parašė:
Nežinau, kaip kur, bet Vilniuje Centro poliklinikoje per visą nėštumą nei karto nepalietė pilvo, neskaitant echoskopo. O ir echoskopuotoja minėjo, kad jei nieko blo…
Gal šiek tiek ir mažokai jums echo. Gerai, kad jau nėštumas į galà :).
Man tai labai patiko Antakalnio motinystės centras, šiaip reikia lankytis kas mėnesį, bet aš ir kas 2-3 sav užsirašau, kad man ramiau būtú. Tai kas kartà tiria šlapimà nemokamai, dabar tonus matuoja, echo. Visad pasako koks svoris, kaip su vandenukais, vaisiaus padėtis, viskà patikrina, pamatuoja, pradžioj ir nuotraukytes gaudavau :).
Gk irgi periodiškai patikrina.
Ir personalss labai malonus. Tik aišku jau visas nėštumas vos ne praėjo, jums jau nėra prasmės mėtytis.
jollifit parašė:
Pilvo susitraukinejimas su skausmais. Tesiasi skausmas 1-2min ir praeina, paskui uz keliu min vel tas pats, tik kad tarpai nevienodi. Nereguliarus spazmai. Ir taip …
Tai cia skaitosi paruosiamieji?
jollifit parašė:
Pilvo susitraukinejimas su skausmais. Tesiasi skausmas 1-2min ir praeina, paskui uz keliu min vel tas pats, tik kad tarpai nevienodi. Nereguliarus spazmai. Ir taip …
O skausmas per visa pilva ar tik apacioje?
jollifit parašė:
aš kiekvieną nakti turiu valandos trukmės praktiškai pastovius saremius, tik jie nėra tokie stiprūs kaip tikrieji. Tai jau tikiuosi savaitės bėgyje kad kažkas rimtesnio įvyks ☺️☺️
KotrynaRenata parašė:
As iki siol nesu turejusi paruosiamuju saremiu.. arba nesuprantu kad cia jie 😄
Patikekit pajusit kada bus tikrieji, skausmas didelis, na nors ne visoms vienodai bet daugumai. Paruošiamieji tai prilygsta mėnesių skausmui, siek tiek maudžia nugara, ir jei pradejus judėti jie dingsta reiskias netikri saremiai. Jie gali kartotis gan dažnai ir netgi buti labai reguliarus.
O tikrieji saremiai tai kai skausmas su kiekvienu saremiu vis stipreja, vaikstant nepraeina, skausmas trigubai turbūt didesnis už mėnesiniu skausmą.
Turite sekti minimum 1 val.
Skausmo trukme nuo 30 iki 60 sec.
Tarpas tarp skausmo 4-7 min.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai