Reina09 parašė:
Man išrašė d3 1000 lašiukais, o vaistinėje davė tokį , tai ir suabejojau ar tinka. Nieko tokio kad stipresnį davė? Nes vaistinėje sakė d3 1000 išrašo vaikam , tai i…
Nieko tokio. Gerkite. O jums tik palaikymui vit D dozes?
Reina09 parašė:
Man išrašė d3 1000 lašiukais, o vaistinėje davė tokį , tai ir suabejojau ar tinka. Nieko tokio kad stipresnį davė? Nes vaistinėje sakė d3 1000 išrašo vaikam , tai i…
Nieko tokio. Gerkite. O jums tik palaikymui vit D dozes?
Geras
emma12 parašė:
Man priešingai buvo , kai placenta gale su pirmu nėštumu buvo , tai pilvas buvo didelis ir greit pasirodė , o su antru nėštumu placenta priekyje ir pilvas mažesnis …
Geras man tai su dviem nėštumais pilvas pasirodė tik nuo 20 sav 🫢 o dabar nuo antro mėnesio pradejo rodytis o svorio labai nepriaugau tik 500g 😅
Turiu klausimą ar kas nors esate susidūrusios su žandikaulio skausmų iš abiejų pusių nueina toks lengvas bet erzinantis skausmas iki ausų būgneliu 🤨🤨 nu jau pradėjo erzinti ypač labai jaučiasi ramioje būsenoje sukandus galvoju ar nebus koks isimetes žandikaulio uždegimas 🫣🫣
Mergelytė parašė:
Geras
Oho , aš su mažesniu gimdyt važiavau
kaip skirtingai visoms. Dabar man vakare pilvas nemažas o ryte praktiškai visai nėra
emma12 parašė:
Oho , aš su mažesniu gimdyt važiavau![]()
kaip skirtingai visoms. Dabar man vakare pilvas nemažas o ryte praktiškai visai nėra
Man ar dieną ar vakaras toks pat 🤣 gal man įtakoja dar tai kad aš žemo ūgio tik 153 cm 🤣
Mergelytė parašė:
Ne vien pas jus pilvas pūpso pas mane toks jausmas kad 7 mėnuo būtų nors dar tik 14+3 kadangi placenta priekinėje dalyje pas mane tai pilvas įšoko labai anksti 🫣🫢😅…
Pas mane irgi priekinėje dalyje 😊
Mergelytė parašė:
Man ar dieną ar vakaras toks pat 🤣 gal man įtakoja dar tai kad aš žemo ūgio tik 153 cm 🤣
Pas mane 1.64 bet per pusę mažesnis nei jūsų
tai gal lėlius dickis bus🤔
Tiuutea parašė:
Pas mane 1.64 bet per pusę mažesnis nei jūsųtai gal lėlius dickis bus🤔
Net neįsivaizduoju visi sako bus merga bus merga nes su bernais taip neatrodziau 🤣🤣 nu bet kas bus ta ir auginsim 🥰 bet kažkaip gyliai širdį jaučiu jog auga mergytė 😁
adomama parašė:
Tos kurios vartojate magni, tuos Diasporal miltelius, kas kiek laiko geriate?🤔
Man skyre 1 pakeli per diena
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai