Eva_2025 parašė:
Sveiko, merginos
Man asmeniskai nepasiteisinęs dalykas buvo lizdelis. Guldydavau lovytėj, arba prie manęs būdavo. Lizdelyje miegojo katė 😀 tad tikrai nepirksiu papildomo paminkštinimo lovytei
Eva_2025 parašė:
Sveiko, merginos
Man asmeniskai nepasiteisinęs dalykas buvo lizdelis. Guldydavau lovytėj, arba prie manęs būdavo. Lizdelyje miegojo katė 😀 tad tikrai nepirksiu papildomo paminkštinimo lovytei
Eva_2025 parašė:
Sveiko, merginos
Bent aiškinama, kad nesaugu viskas papildomai dėl SIDS. Rekomenduojamas tik vokelis miegui.
ninna parašė:
Bent aiškinama, kad nesaugu viskas papildomai dėl SIDS. Rekomenduojamas tik vokelis miegui.
Pataisysiu, miegmaisis rekomenduojamas 😉✌️
Gretuk parašė:
Pataisysiu, miegmaisis rekomenduojamas 😉✌️
Taip, turbūt vadinasi miegmaišis. Gal maišau pavadinimus, nors pagal paveikslėlius ir prekes internete, matau, kad vadina kas kaip nori 😄
Mano judesiai irgi skirtingi ,bet kadangi kojytės jos zemai ,tai zemai ir duodasi ,o.ties bamba buna matau kaip banguoja pilvas , siandien va traukia sonus,išėjus i parde , vos ęjau ,nes matyt gimda spardė, nes ant tiek igeldavo gyliai i maksti ,net sustodavau . Vakar pvz jauciau kaip plaukiojio, bangavo visas pilvas . Man jau geriau kad kojytės viršuje butu ir spardytu sonkaulius ,nes gimda ir slapimo pusle labai nemalonu . Ir dabar lb gelia giliai I maksti ,staigus skausmas ir praeina.
Eva_2025 parašė:
Sveiko, merginos
Man kūdikiu prekių parduotuvėj pasakojo,kad nieko ten dėt nereiktų,nebent tik tokiu atveju,jeigu vaikas atpylinėtų. Aš mastau dabar pirkt tik neperšlampamą užvalkalą,kad išvengt kitų avarijų🤣
Myta parašė:
Labas vakaras padiskutuojam dėl judesiu vaikelio. Nu nejaugi čia visom taip ir daužo tuos šonus kaip kitos rašote.. man tai labai svelnus judesiai ne tokie kaip spy…
Man irgi švelnūs judesiukai, dažniausiai ryte per pietus ir intensyviau vakare, bet tikrai neskauda nko 😊 švelniai gana spurda 😁 25+4 šiai dienai
Noriu paklausti ką daryti jau nebegaliu vargina iki negaliu gal kam taip yra ?? Atcigulu į lovą ir iš jos pagulejus išlipti negaliu ant tiek surakina nugara sukietėja pilvas tai vaigstau sukandusi dantis kol prasijudinu ir taip jau kelintą dieną judesiukus jaučiu viskas tame tvarkoj nu bet tas nugaros skausmas apačios ir tas pilvo kietejimas jau pradeda varginti skambinsiu pirmadienį ginekologei klausti ką daryti bet dabar nei šilta vonia nei tepaliukas nepadeda nuo nugaros net vaistai nepadeda
Mergelytė parašė:
Noriu paklausti ką daryti jau nebegaliu vargina iki negaliu gal kam taip yra ?? Atcigulu į lovą ir iš jos pagulejus išlipti negaliu ant tiek surakina nugara sukietė…
Magni gal mėginkit nzn , man tai su kojom panašiai , taip suema , neina apsiverst i kita pusę, kol praeina. O pilvas irgi dažnai kietėja
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai