mokaa parašė:
O kada pradejot gerti, t.y. ar nuo kazkelintos dpo ar nuo cd?
Sekancia diena, po teigiamo ov testo
mokaa parašė:
O kada pradejot gerti, t.y. ar nuo kazkelintos dpo ar nuo cd?
Pavasarinė gervuogė parašė:
Manau, kad gali buti, jos per anksti pradejot gerti. Kiek skaiciau, geria nuo 2 dpo. Bet siaip pasikonsultuokit su gydytoja.
19820914 parašė:
Sveiki.noriu paklausti,as sirgau menesinem liepos 13d,kokia diena gali buti ovuliacija vartoju duphaston.
Stebėkite bkt, tuomet tiksliai žinosite ov dieną.
Sveikos![]()
Jungiuosi i jusu gretas, nuo kito ciklo pradesiu gerti dufa. Pas mane velyva ov ir…
Sveika, o kokio ilgio tavo ciklas? Man irgi atrodo panaisiai bus
Aš irgi dupha vartoju jau 3ias mėn. Man ginė liepė gerti nuo 16 cd nesekant ovuliacijos. O man ciklas gana ilgas ir būna O šiek tiek vėliau. Šį mėnesį O pagavau 17cd., 18 cd vakare jau buvo neigiamas OT, tai nuo 19 cd pradėjau gerti dupha. Tikiuosi jis O man nenuslopino...kai čia pasiskaičiau tai pradėjau dvejoti savo gine :/
kotrynalis parašė:
Sveika, o kokio ilgio tavo ciklas? Man irgi atrodo panaisiai bus![]()
Sveika, dabar paskutinius menesius stabiliai apie 27 cd, ov vyksta apie 20 cd
kartais pora dienu svyruoja
Sveika, dabar paskutinius menesius stabiliai apie 27 cd, ov vyksta apie 20 cdkartais pora dienu svyruoja
Ir duphaston nepadejo pailginti ciklo? Na man visai panašiai, ov kol kas nestebejau neilgai dar planuoju po kt viskas bando susireguliuoti, bet isskyros ir ov skausmai butent 18-20, o ciklas 27
kotrynalis parašė:
Ir duphaston nepadejo pailginti ciklo? Na man visai panašiai, ov kol kas nestebejau neilgai dar planuoju po kt viskas bando susireguliuoti, bet isskyros ir ov skaus…
Dar tik viena cikla geriau, tai nepadejo, kaip iprasta susirgau 7dpo. Si cikla gersiu po 2 tabletes, tai bus matyt kaip bus si cikla..
Labas vakaras. Ar yra merginu kurios geria duphaston del nereguliariu menesiniu? Ar padejo jums duphaston? O , kaip su ov , ar ji vyksta jums kiekviena men ar ne? Nes man duphastonas sureguliavo cikla , dabar ciklas 23-25 dienos , o anksciau sirgdavau kas 60-90dienu. Dabar seku ov jau antras ciklas. Bet va pirma cikla taip ir nepagavau ov , bet matosi ov testu ryskejimas , tai kazi kada bus ta ov man. Ar ir jums buna ov ne kiekviena menesi?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai