amsterdame parašė:
Tai matyt vyko ovuliacija jeigu dure sona. Tai vadinasi viska spejot;)
Tik keista, kad mm paskutines buvo rugsejo 16d. Ir per visa ta laika iki siandien (mm dar nera) sona dure du kartus.. siandien jau 54 cd..
amsterdame parašė:
Tai matyt vyko ovuliacija jeigu dure sona. Tai vadinasi viska spejot;)
Tik keista, kad mm paskutines buvo rugsejo 16d. Ir per visa ta laika iki siandien (mm dar nera) sona dure du kartus.. siandien jau 54 cd..
Saulytė5 parašė:
Pas mane buvo labai panaši situacija. Ciklai po 60 - 90 dienų. Aš iš pradžių irgi spyriojausi dėl Dufastono nuo 16cd. Bet patariu klausyt ginės. Dufas sureguliuos ciklą, o tada galėsite stimuliuoti ov, ar imtis kitų rimtesnių sprendimų
Kikimar parašė:
Pas mane buvo labai panaši situacija. Ciklai po 60 - 90 dienų. Aš iš pradžių irgi spyriojausi dėl Dufastono nuo 16cd. Bet patariu klausyt ginės. Dufas sureguliuos c…
Aciu, tik kolkas isvis dar nesulaukiu mm, todel negaliu pradet skaiciuot cd ir pradet gert dufa..
mamuolė parašė:
Laba. Noriu tik paklausti - ar mmm neateina, kol nenustoji gerti duphaston, ar gali prasidėti, dar geriant?
Gali prasideti ir geriant. Bet dazniausiai daktare pasako iki kurios ciklo dienos reikia gerti- kad sureguliuoti cikla, kad neuzsitestu perdaug.
amsterdame parašė:
Gali prasideti ir geriant. Bet dazniausiai daktare pasako iki kurios ciklo dienos reikia gerti- kad sureguliuoti cikla, kad neuzsitestu perdaug.
O nustojus gerti duphastoną, dažniausiai po kelių dienų ateina mm?
Svaja parašė:
O nustojus gerti duphastoną, dažniausiai po kelių dienų ateina mm?
Manau, kad cia nuo organizmo priklauso- o gal yra kazkoks medicininis laikotarpis- bet manau po dienos dvieju
amsterdame parašė:
Jei duphas buvo paskirtas ne ciklo reguliavimui, o dėl endometriozės, kai ciklas pastovus, tai ar gali būti, kad jos šįkart vėluoja būtent dėl dupho?
mamuolė parašė:
Jei duphas buvo paskirtas ne ciklo reguliavimui, o dėl endometriozės, kai ciklas pastovus, tai ar gali būti, kad jos šįkart vėluoja būtent dėl dupho?
Gali. As irgi su endometrioze geriau Diufa. O NT testa daretes jeigu dienos veluoja? Bet Diufas tikrai gali uzvelinti mm, nes ji dazniausiai ir liepia nustoti gerti pries planuojamas ateiti mm ta pacia diena arba diena pries. Bet as kai planavau nestuma ir pas mane labai zemas progesteronas- as nenutraukiau ir dienos prasidejo viena menesi, o kita pagavom leliuka.
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai