Dievas parašė:
Depresuoju as jau.
Nedepresuok, mazyle i vezimuka, sau - kavytes pasidaryk ir eik i parka pasivaikscios, mazoji ramiau grynam ore miegos, pati pravedinsi smegeneles
Dievas parašė:
Depresuoju as jau.
Nedepresuok, mazyle i vezimuka, sau - kavytes pasidaryk ir eik i parka pasivaikscios, mazoji ramiau grynam ore miegos, pati pravedinsi smegeneles
Rafinuota_bohema parašė:
va,teisingai sako
o pieno padauges,tik zindyk palei mazyles poreiki,kad ir po,40min ir Kas valanda.
lylalyla parašė:
jo labai...o geriausiai tai kai visa nestuma cia kvaksejo,sapaliojo,butu apie sekminga zindyma apsisvietus,literaturos paskaicius,kitam forume sedejus ne cia,jau po…
Uoj bliat Tik ziurek savo gyvenimo ot sukos zino matai geriau mano Situacija negu as pati ir loja Tilet bliama po sluota lyskit ! Necypsejusios.
Rafinuota Bohema Issireiskiau kaip Noriu
ne tavo mados seiletis....
Angelijukai sirdukai ir panasiai....
Nepatinka moteros apeikit....
ir nenervuokit Cia manes....
Rafinuota_bohema parašė:
Jo sita pastebejau....
Nu kazkaip isgyvensim. Ne karo metas.... Reikia priprast prie nauju pareigu
lylalyla parašė:
va,teisingai sakoo pieno padauges,tik zindyk palei mazyles poreiki,kad ir po,40min ir Kas valanda.
Mano maze reikalauja Kas 4 h. Kai negavo nieko.... Po gimimo man ja isnese nevalgius 10 h prabuvo nieks nesiteike man jos paduot atvezt kaulit reikejo... Tai nukentejom abi o dabar nutraukineju tai padeda pientraukis gamybai.
Dievas parašė:
Uoj bliat Tik ziurek savo gyvenimo ot sukos zino matai geriau mano Situacija negu as pati ir loja Tilet bliama po sluota lyskit ! Necypsejusios.
Tai, kad dabar tave apeme keisti jausmai - nieko keisto, bet nelindek namie, nes dar tikrai depresija aplankys. O seilejimosi su bendravimo etiketu ir pagarba maisyti nederetu.
Dievas parašė:
Mano maze reikalauja Kas 4 h. Kai negavo nieko.... Po gimimo man ja isnese nevalgius 10 h prabuvo nieks nesiteike man jos paduot atvezt kaulit reikejo... Tai nukent…
ne tau vienai po gimimo ilgai nedave, bet kazkaip isivaziavom be misinuku ir soskiu
man atidave pipra po 13 val kazkur, buvo atveze i pooperacine palata kazkur po 5 val ir viskas, pagulde salia, kruti ikiso, ale pazinde ir isveze rekianti...
taip kad nepyk ant mamuliu jei kazka patart bando
Rafinuota_bohema parašė:
Merginos, nereikia jos pult del zindymo ir soskiu, ji stengiasi! O zindymas tikrai sunkus darbas.
nepuolam,tik lai nepasiduoda.
gera ji mama,su soskem,su nutrauktu pienu,ar dar kuom,svarbu nepasiduotu,ir nesustotu.
p.s pilnatis
Katiara parašė:
ne tau vienai po gimimo ilgai nedave, bet kazkaip isivaziavom be misinuku ir soskiuman atidave pipra po 13 val kazkur, buvo atveze i pooperacine palata kazkur p…
Tai gerai kad sugebejot isivaziuot.
Neverta kaltu ieskot jai kam nepavyksta...
Nezinot niekas kaip man buvo ir aplamai
Mamules kaip sakai cia ne pataria o zvengia.
Ar pasiepti bando nesuprasi....
Psichologiskai man yra sunku.... Mano vaikas 7 h buvo stacionare ir tik para su manim po to dvi paras Buvo vel stacionare... Leidau istirti nuodugniai del mano sirdies veiklos, maza kas gal vaikas turi tu paciu problemu, verkiau visas tas dvi paras be perstojo, nes nera lengva vaika 3 dienu palikti laisvai, ir aisku stresas ,,padidina" sansus pirno tureti. Man pykta kad baisiai visaziniu pilna.... Nei kas Gyveno mano gyvenimo.nei jus kalbekit....
O misini ikiso pacios seseles ne as savo lengva ranka....
Be to As nesuku galvos ir saves mama blogesne nelaikau kad gauna ir misinio ir mano pieno.... Man svarbu kad vaikas alkanas nebutu nes kolkas as pati negaliu ismaitinti.... O ir misinys ne seipsau pirmas pasitaikes, depresijos visi pozymiai, ir daktarai patvirtino, viena kas tai vaikas rupi... Tai irgi kaip suvokiu baisiai padeda zindymui....
tai kad maziau puolimu daugiau savo reikalu ziurejimo.
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai