Vilnius123 parašė:
tapetuotoja irrgi labai grazi profesija, nera blogu darbu! Sekmes tau juose!![]()
Tavo profesija man irgi patinka.ziuriu ji populiari darosi
tik nezinojau,kad siai profesijai aukstaji reikia but pabaigus
Vilnius123 parašė:
tapetuotoja irrgi labai grazi profesija, nera blogu darbu! Sekmes tau juose!![]()
Tavo profesija man irgi patinka.ziuriu ji populiari darosi
tik nezinojau,kad siai profesijai aukstaji reikia but pabaigus
Tėja. parašė:
Na už mane niekas nemoka,nepergyvenkit dėl manęs. Aš net ne lietuvoje gyvenu![]()
as tai del jusu neperyvenu, cia Neringa labai pergyvena del ismoku, kurias ji asmeniskai visoms moka. Ar ir sito akivaizdaus dalyko nepastebit ir cia as kalta busiu. Ar uz visas savo "seimos" nares galite atsakyti, kad jos negyvena is motinystes ismoku? Nes Neringos nuomones tokios yra degrades, tai kazkaip negrazu savo "seimos" narius taip apvardziuoti ;)
GinteA parašė:
Gal jau gana visoms? Nu rimtai, o tai trukt uz vadziu ir vel is pradziu.
Man tai jau gana,labos nakties visoms
Vilnius123 parašė:
as tai del jusu neperyvenu, cia Neringa labai pergyvena del ismoku, kurias ji asmeniskai visoms moka. Ar ir sito akivaizdaus dalyko nepastebit ir cia as kalta busiu…
Nu palojai jau?kas antras postas toks pat.mate mate jau anuos visos nebereikia cia 30 kart to paties rasyt.
p.s. tas postas skirtas tik tau,o ne jom;)
mielos mamytes, jums klausimelis. O jus ta Neringa kuri pazistate? Nes man atrodo, kad cia yra tik "trolis", einantis per forumus ir keliantis forumo aktyvuma netinkamais pasisakymais. T.y. jei forume pasidaro per tylu, atsiranda is karto kazkas, kas iveda diskusijas apie nieka. Daug forumu tokius turi, nes forumai is to gyvena - reklamu, baneriu ir pan. Jei forumas neaktyvus, pinigeliu uz reklama bus maziau.
laumzirgyte parašė:
mano pasisakymas jums bus pirmas ir paskutinis... jusu elgesys siandien cia i moters auginancios mazyli nepanasus...paaugliska kalba ir elgesys... juokeliai kurie l…
O ka daryt Kai izeidineja zmogus .. Beto jusu niekas neklause nuomones apie mane! Geriau pasijuoksiu nei imsiu i sirdi man svetimu zmoniu nesveikus bajerius.
saulelyte parašė:
mielos mamytes, jums klausimelis. O jus ta Neringa kuri pazistate? Nes man atrodo, kad cia yra tik "trolis", einantis per forumus ir keliantis forumo aktyvuma netin…
As ne trolis,as gnomas
Neringa.. parašė:
As ne trolis,as gnomas![]()
harpija tu
GinteA parašė:
harpija tu
![]()
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai