A ir G parašė:
Čia tavo nuotrauka? Nuostabiai atrodai..![]()
Aišku mano 😍 man tai tobulas gyvūnėlis 😍
A ir G parašė:
Čia tavo nuotrauka? Nuostabiai atrodai..![]()
Aišku mano 😍 man tai tobulas gyvūnėlis 😍
Evighet parašė:
Šakar Makar, man kiaunės patinka 😍 tegul vadina kaip nori jį 🤣😂🙈
Pas mane buvo prie darbo kažkokia pasiutus apsigyvenus, tai man kažkaip fretkos labiau, prijaukintos naminės 😁😁😁
Vabaliukas09 parašė:
Oj tik nereik pas mane rūbų tai ant rankų pirštu suskaičiuot galima neesu aš turtu vergė kaip tu,be to nepamiršk žmogus apie kita galvoja taip koks pats yra,tad ir …
O nuo kada kiaunės turtų vergės? 😂
Šakar. Makar parašė:
Pas mane buvo prie darbo kažkokia pasiutus apsigyvenus, tai man kažkaip fretkos labiau, prijaukintos naminės 😁😁😁
Mane juk žinai, aš irgi nevisai normali 😂🤣🙈 tad tinka ir kiaunė 🤣😂🙈
To_the_Moon parašė:
Aha, pritariu. Kazkaip panasiai ja ir isivaizdavau![]()
![]()
Panašiai ir atrodau, kuda ilga ir tamsi 😂🤣🙈
Evighet parašė:
Mane juk žinai, aš irgi nevisai normali 😂🤣🙈 tad tinka ir kiaunė 🤣😂🙈
Ta buvo labai negraži, nušiurus, tai nepanaši į tave 😁😁😁
Letena parašė:
Aš dar prisimenu, kaip prieš pusmetį visas vadino nemokančiom vaikus auginti ir varė visas eit su vaikais užsiimt, o ne čia sėdėt. Hmmm
Aš šneki taip kaip jis visos,jei nepastebėjote juk pati kiaune šiandien ant manęs užvažiavo tai ko ji tikisi jog atsakysiu gražiai?Juk net yra posakis kaip šauksi taip atsilieps,tai sakiau apie vaikus ,bet aš laiko turiu mano vaikas jau trečia diena miega tiek daug jog turbut bando atsiimti ta laiką kai miegojo prasčiau
Šakar. Makar parašė:
Ta buvo labai negraži, nušiurus, tai nepanaši į tave 😁😁😁
Nematei manęs ryte 😂🤣🙈
Vabaliukas09 parašė:
Aš šneki taip kaip jis visos,jei nepastebėjote juk pati kiaune šiandien ant manęs užvažiavo tai ko ji tikisi jog atsakysiu gražiai?Juk net yra posakis kaip šauksi t…
Visgi i darba grysi kaip priklauso ar prasitesi atostogas? 🙂
Evighet parašė:
O nuo kada kiaunės turtų vergės? 😂
Na va turim pirmą atvejį istorijoje kai kiaune yra turtų ir rūbų vergė,pati juk ir prisidavei tai apie ką mes kalbame?
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai