Vabaliukas09 parašė:
Na va turim pirmą atvejį istorijoje kai kiaune yra turtų ir rūbų vergė,pati juk ir prisidavei tai apie ką mes kalbame?
Na sužinojau kažką ko nežinojau 🤣😂🙈 na smagu 😂
Vabaliukas09 parašė:
Na va turim pirmą atvejį istorijoje kai kiaune yra turtų ir rūbų vergė,pati juk ir prisidavei tai apie ką mes kalbame?
A ir G parašė:
Tai kada nutaret į pasimatymą?
Vakare aš jai parašysiu kai su vyru pakalbėsiu ☺️
Evighet parašė:
Tu matai ta kiaune intrepretuoji neteisingai,bet tiek to juk jau seniai aiški jog bandai pasirodyti protingesnė negu esi😂😂😂ok geros dienos aš varau žinai kiek man dabar reikalų pasiruošt tokios kiaunės sutikimui kaip tu?Reik prisipirkti blizgučių rūbų spinta pripildyti nes bus gėda parodyti kelis rūbelius,blemba nu ir laukia čia manęs reikalų 😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Tu matai ta kiaune intrepretuoji neteisingai,bet tiek to juk jau seniai aiški jog bandai pasirodyti protingesnė negu esi😂😂😂ok geros dienos aš varau žinai kiek man d…
Na matai tu interpretuoji pagal save, tad interpretuok kaip tu nori 🤣🙈😂 kas mane pažįsta tikrai žino kokia esu, ir man toli gražu net nesinori keisti tavo nuomonės, nes dėja esi 0 vietoj man 😂🙈🤣 tu svao įvaizdį seniai čia jau rodai, net bandai grasinti ar gazdinti jog neatvykčiau 🤣🙈😂 žinok šį kartą nepaeis 😂🙈🤣
Snaige. parašė:
Bet is esmes vabaliuk jei turi tik tiek rubu kad ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti tai jau nekazka... Jau geriau buti smutkiu vergeo ant kiaun…
Rūbai apie žmogų nepasako nieko,jei moki derinti rūbus ir prižiūrėti ir stengiesi juos pirkti kokybiškus tai tau jų užtenka ir keliu nereik pilnos rūbų spintos prikrauti jog rūbų sklaičius kažką pasakytų apie žmogų,man svarbiau yra mano namai kelionės ir pinigų taupymas ,o ne pilna rūbų spinta😂😂😂
Evighet parašė:
Bet tu gal atsargiai su vabalu, o tai paskui net nesureaguos niekas kai uždarys kur nors, teks ieškoti su visom tarnybom. Palaikys iki gimdymo, o po to ir suskiepys viskuom kuo įmanoma.
galadriel parašė:
Bet tu gal atsargiai su vabalu, o tai paskui net nesureaguos niekas kai uždarys kur nors, teks ieškoti su visom tarnybom. Palaikys iki gimdymo, o po to ir suskiepys…
🤣🙈😂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai