2014.10.09 09:35 (prieš 11 m.)
eglute123 parašė:
sakot, kad vitkausko knyga bloga, o dabar kad įveikėt visus sunkumus. įdomu, ar būtumėt įveikus be žinių... aš ir praėjau tuos sunkumus, apie kuriuos rašot, ir laba…
as nesakiau kad Vitkausko knyga yra bloga.Nei vienam komentare nei vienam sakinyje net neuzsiminiau apie tai. As sita knyga skaiciau kai ruosiausi vaikelio atejimui, ir paskui kai turejau problemu irgi ja skaiciau, verkdama....
As savo komentaruose isreiskiu nuomuone apie tai, kad yra pamysusiu mamu ties maitinimu, bent man tai netrugdo, man trugdo tai kai diskutuojant pradeda kysti savo zinias, kurios kartais neatitinka realybes, ir aiskina kad zino kitu mamu gyvenimus geriau nei jos pacios, zemina tas kurios maitino trumpiau nei jos pacios, kurios isvis nemaitino, ir dedasi visaziniem. Tema taip ir vadinas, , Vitkausko sindromas, as interpretuoju tai kaip mamos apsiestos Vitkausko
O dabar matot, mes su Jumis praejom panasu kelia iki sekmningo maitinimo, bet vistiek as esu blogiete, nes maitinau iki 1.2 metu. Bet nutraukiau maitinima ne del ziniu stokos, kaip kad kitos cia teigia, o del ko kad tiesiog atejo ta diena, ir priemem sprendima, kad visiems bus tik geriau. Ir yra geriau. Nesakykit kad nuskriaudziau vaika atimdama tai kas jam geriausia. As pazistu savo vaika, as buvau su juo diena is dienos, naktis is nakties, Jus net akyse jo nematet, nezinot visos situacijos ir tikrai negalit sprest ir teigt garsiau uz mane. Tas liecia ir kitas mamas. Kitus vaikus. Nereikia lysti i seimas kai to nieks nepraso. Kai reikes butinai paprasys ir pacios isileis.