wampyre parašė:
na paskaiciau as cia jusu ta kara, ir nutariau isiterpt taip pat. vis dar pati maitinu. ir sakyciau, kad buna atvirksciai. tos kurios nemaitina pacios dazniau uzsipuola tas kurios maitina pacios. esu ne karta patyrusi taibuvau isvadinta kvaila kad mergytei jau beveik 8 men o vis dar maitinu pati. ir kam taip vargstu, jeigu yra misinukai. viena drauge neperseniausiai pasigimde kudikeli, ir kazkur po 2 savaiciu skambina man ir klausia; kiek as laiko maitininau savo dukryte? sakau as vis dar maitinu. tai ji nustebo baisiausiai, kaip cia taip. sako kiek va klausiau savo draugiu tai sake nei viena taip ilgai nemaitino. viena pati maitino 2 sav kita isvis 2 dienas. as niekada nesmerkiau ir nesmerkiu tu mamu kurios maitina misinuku. ka gali zinoti, gal kada kai turesiu antra vaikeli ir man teks maitint misinuku. bet kai kitos mamos akivaizdziai net nesistengia pacios maitinti. taip, zindymas nera lengvas darbas, bet tereikia trupucio kantrybes ir didelio noro. ir as esu tos nuomones kad pienas negali dingti staiga siaip sau. pienukas gali dingti tik nuo didelio streso. ir esu tik uz tai kad nieko nera vaikuciui geriau kaip mp. ir koks cia gali buti juokas, kad mp naudingas vaikuciui???
cia sakyciau labiau ziniu stoka. siulyciau pasiskaityti literaturos apie zindyma, kuri neparasyta siaip sau is lempos. o paremta mokslu, ziniomis ir praktika.
as asmeniskai nei vienos nepazystu, kuri butu pries maitininima krutim
tavo drauges na ir pavaro
nutraukt paciai maitinima krutim kaskaip nesuvokiama