Gita C parašė:
Man tai dar bus du apointmentai iki to, kur planą sudarinėsim, tik nesuprantu, kodėl ant pačio galo palieka vos ne patį svabiausią dalyką
O kur Tu gimdysi? Ne ligoninėj?
Gita C parašė:
Man tai dar bus du apointmentai iki to, kur planą sudarinėsim, tik nesuprantu, kodėl ant pačio galo palieka vos ne patį svabiausią dalyką
O kur Tu gimdysi? Ne ligoninėj?
Choconut parašė:
Man tai dar bus du apointmentai iki to, kur planą sudarinėsim, tik nesuplandu, kodėl ant pačio galo palieka vos ne patį svabiausią dalyką![]()
ligoninej, bet ten tokia atskira sekcija yra, kur gimdo tik tos kuriom nustatoma zemiausia rizikos tikimybe. ten tokie kambariukai atskiri su lovom, kamuoliais, supynem ir vonia. tai automatiskai kai skambinsiu kad gimdau ir atvaziuoju, paruos kambari ir ten bus vonia
1Alina1 parašė:
Oho.. svajonė, visko pilna, visko daug tik tu gimdyk dar ir dar kartą![]()
aha, todel ten duoda tik duju
jokio epidiuro
Gita C parašė:
aha, todel ten duoda tik dujujokio epidiuro
![]()
O kada Tau pasakė jog žemiausia rizikos grupė?
Blyn, man niekas nieko neaiškina visai
Choconut parašė:
O kada Tau pasakė jog žemiausia rizikos grupė?Blyn, man niekas nieko neaiškina visai
![]()
20 savite berots. ten toj zalioj knygoj pazymejo man kaip. lowest risk.
nu cia jie i visa nestuma atsizvgia. del kraujo ir slapimo tyrimu dar del svorio augimo ir kraujospudzio ir visa kita, paziuri bendrai ir sako ar yra kokia rizika ar ne, del cezario ar del dar ko.
Gita C parašė:
20 savite berots. ten toj zalioj knygoj pazymejo man kaip. lowest risk.
nu cia jie i visa nestuma atsizvgia. del kraujo ir slapimo tyrimu dar del svorio a…
Hmm, reikės eiti knygą pavartyti
O iš kur Tu apie tą atskirą ligoninės sekciją sužinojai?
Aš iki šiol galvojau, jog kai gimdymas prasidės, pasiskambinsi tuo numeriu, kad gimdai, vardą pavardę ir pasakai ar vandeny žadi, ar ne, ir tada važiuoji.. O atvykus jau paruota būna
Susimakalavau dabar išvis
Per visą neštumą irgi jokių komplikacijų, nieko išvis neturėjo, nei spaudimas sukilės nebuvo, bet apie jokias atskiras sekcijas pirmą kartą išgirdau
internete radau, galvojau paziuresiu kaip atrodo gimdykla pas mane ligonineje, nuejau website ir tan parasyta labour ward ir birth centre, paziurejau ir viena ir kita tada pas midwive paklausiau kame skirtumas, ji paaiskino ir parode, tai as paklausiau ar man galima ten (birth centre) gimdyt, ji viska patikrino ir sake kad galiu.ir kai man reiks skambint tai reiks i tuos kambarius skambinti ir pranest kad atlekiu.
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai