Lemonation parašė:
Neskiepys jei nesutinki.
taip neskiepys tik siuntines ilgai ir nuobodziai kvietimus pasiskiepyti
Lemonation parašė:
Neskiepys jei nesutinki.
taip neskiepys tik siuntines ilgai ir nuobodziai kvietimus pasiskiepyti
1Alina1 parašė:
mane tik 2 kartus badė, bet ir per tą vieną kartą paėmė 4 tubeles kraujo įvairiems tyrimams, o antrą kartą tik dar kartą peržiūrėjo tokį kaip geležies lygi, gliukoz…
Man taip pat per viena karta paeme keliata tuteliu kraujo ir viskas o poto i pabaiga nestumo del gliukozes ir viskas, niekas cia nebado tiek daug
ingute123 parašė:
O tai nuo kokliuso pasiskiepijai?,o gimus vaikui ji beskiepijo
nuo to kokliuso ar jau nebe?…
Vaika pirma karta skiepija nuo kokliuso 8 sav, todel ir skiepija nesciasias, kad vaikas igautu imuniteta ir pirmiems dviem menesiams. As pasiskiepijau, nes kai maciau kas gali nutikti, tad man atrode mazesne rizika pasiskiepyti negu neduok D vaikelis kokioj ligoninej pasigautu tai.
San-drute parašė:
Sweikutes o kada nuo tuberkuliozes waikutis skiepa gauna? Nes mes dar neskiepyti![]()
reikia hw ar gp prasyt, jie suorganizuoja skiepa
kuo anksciau pasiprasysi tuo anksciau gausit ji
San-drute parašė:
Wakar buwau pas gp zodziu ejau del krutines nes wis an ji nepraeina nuejau tipo paziurejo sako nu antibiotiku neapsimoka tau naudot infekcija nyksta nu gerai galwoj…
oho
o negali pasikeisti gp? nes cia nesamone konkreti, ateini su negalavimais o cia tokie bajariai
Lūšiukė parašė:
ohoo negali pasikeisti gp? nes cia nesamone konkreti, ateini su negalavimais o cia tokie bajariai
![]()
Kad tas gp as manau wisad kitas as pirma kart ejau ir dar Kai pradejau del waikiuko klaust sako o tu jam apoitmenta turi tai zinok wos ne apsiwerkiau galwoju pati jauciuos dar ne wisai gerai o dar ir apziuret negali sako Kai bus 6 saw tada ateik
San-drute parašė:
Kad tas gp as manau wisad kitas as pirma kart ejau ir dar Kai pradejau del waikiuko klaust sako o tu jam apoitmenta turi tai zinok wos ne apsiwerkiau galwoju pati j…
nu jooo
nesamone konkreti
Lūšiukė parašė:
nu jooonesamone konkreti
![]()
Tai wa o Kai atejau apoitmento man uzrase ant lapelio walanda ir koks daktaras bus
ko Jus stebites mergaites cia gi anglija moterys kaip kates du kartus per metus apsivaikuoja, o GP cia kaip lietuvoj felceriai as savo katino ten nenesciau, o ka su vaiku reiks daryti nezinau.
Nepasitikiu as sitais sundaktriais juodai.
Mano pirmagimis alergiskas, bet kai persikelem i uk kaskaip tokiu rimtu alergijos priepuoliu jam nebuvo. Siemet atsirado ziauriai dusinantis kosulys ir jokiu persalimo pozymiu, pradejom gerti sirupa ziuriu kad jam vis negeriau, o tik blogiau nakti vaikas man dusta. nuvedziau pas GP paklause plaucius sako viskas gerai jei nepraeis ateikit po savaites antibiotiku israsysim. Tai tik stebuklo deka uzsukom i vaistine prie ligonines ir vaistininke isgirdo kaip sunui kosulys prasidejo sako ar tik jis ne alergiskas pas jus dave mums vaistu kurie automatiskai jau kita diena veikti pradejo.
pasirodo jam vos ne astmos priepoliai buvo.
Dabar eisiu prasyti kad GP tyrimus skirtu, bet mazai tikiu kad pavyks gauti koki siuntima. matyt teks i kokia privacia klinika arba i lt tirtis vaziuoti.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai