Atedok parašė:
Ačiū už rekomendacijas. O kunigas Rytis GURKŠNYS? Nes kiek girdėjau teigiamų atsiliepimų tai lyg kitą pavardę minėjo...
Taip, kunigas Rytis. Labai malonus ir šiltas žmogus
Atedok parašė:
Ačiū už rekomendacijas. O kunigas Rytis GURKŠNYS? Nes kiek girdėjau teigiamų atsiliepimų tai lyg kitą pavardę minėjo...
Taip, kunigas Rytis. Labai malonus ir šiltas žmogus
Kristinele86 parašė:
Sveikos mamytes, norejau pasiteirauti kokiose baznyciose nereikalauja krikstui, kad tevai butu susituoke, o kriksto tevai turetu visus sakramentus? 🙂
mes zeimiuose nesusituoke krikstijom
tiesa reikejo atsakyt kodel nesusituoke :))))
Labutis, esu nauja Jonavos gyventoja, daug ko nežinau apie apsilankymus pas gydytoją. Ar galima nėštumo metu lankytis pas gy. Balasevičienę arba gyd. Vanagienę ligoninę? Matau e.sveikatos psl kad jos yra ir priėma į vizitus, tik įdomu ar visą nėštumą galima lankytis, gal kuri taip darėte? Pasiskambinus į registratūrą atsakymo negausi 😁 ačiū 🙂
Mileja15 parašė:
Labutis, esu nauja Jonavos gyventoja, daug ko nežinau apie apsilankymus pas gydytoją. Ar galima nėštumo metu lankytis pas gy. Balasevičienę arba gyd. Vanagienę ligo…
Sveika. Privaciai pas jas tik galima lankytis. Pas Balaseviciene vizitas 20 eur.pasiskambini ir susitari. Ji pas mane rado negimdini,pati ir operavo
aparate parašė:
mes zeimiuose nesusituoke krikstijomtiesa reikejo atsakyt kodel nesusituoke :))))
Ir ka atsaket? 😊 O Jonavos baznycioj bandet?
Kristinele86 parašė:
Ir ka atsaket? 😊 O Jonavos baznycioj bandet?
atsakem teisybe
Jonavoj nebandem
Kristin_ parašė:
Sveikos Jonavietespirmas neštumas 😊 norėčiau sužinoti pas ką patartumėte prižiūrėti neštumą?
Rupsiene Juodmenojs
Mrs. Sunny parašė:
Rupsiene Juodmenojs
As abu nėštumus pas Rupsiene vaikščiojau. Man patiko.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai