2019.03.17 12:01 (prieš 7 m.)
Rimtė parašė:
Ir kaip jaučiatės? Kokio tūrio implantus dėjo? Jei nieko nepainioju iš ankščiau skaitytų postų buvot pasirinkusi nedidelius... Mano op jau kitą mėn. Vis svarstau a…
Man buvo implantu keitimo op. Rinkausi tarp gyd. rekomenduotu dydziu 265 demi iki man dar galimo 295 full. Buvau pasirinkusi 295 ml. full, taciau po diskusijos pries pat operacija pasirinkome 285 ml. Demi pfofilio Motiva ergonominius. Dar sunku vertinti, taciau turio prasme nenoreciau didesniu, projekcija gal ir galetu buti kiek aukstesne full, taciau demi atrodo labai naturaliai. Mano atveju, chirurgai sake, isemus susiformavusia kapsule, liko labai plonas poodinis sluoksnis, tad 295 ml. full implantai butu per daug itempe audinius, kas galetu sukelti ju nejautruma. Tad 285 ml man buvo kaip ir maksimumas. Manau, kad busiu patenkinta pasirinkimu.
Rinkdamasi atkreipkite demesi ne tik i implanto turi, bet ir i projekcija, nes, kad ir mazesnis implantas, bet aukstesnes projekcijos, duoda iskilesni, israiskingesni virsu, o demi projekcija isgauna naturalesni vaizda. Isdiskutuokite jusu norus ir galimybes su chirurgu, jie dazniausiai del visa ko uzsako ne viena dydi. Kokius implantus pasirinkote, kas operuos?