Samaa parašė:
Labas, liepos 24 gime mano mergyte, terminas buvo rugpjucio 2😊. Sveikinu kitas mamytes, kurios jau turi savo grožius 😍
Sveikinimai!!!🩷
Samaa parašė:
Labas, liepos 24 gime mano mergyte, terminas buvo rugpjucio 2😊. Sveikinu kitas mamytes, kurios jau turi savo grožius 😍
Sveikinimai!!!🩷
Sveikos. Na ir mes jau su savo mažyliu 🩵 taip nenorėjau, kad peršoktume į rugpjūtį, tai pasisekė, kad liepos 31 dienos naktį, 2 valandos po termino, gimė mūsų jaunuolis ☺️ pirmos dienos ir naktys sunkokos, bet va jau trečios dienos vakarą pienukas pasirodė, tai ir jaunuolis labiau patenkintas, ir mama gali ramiau pailsėti, kol pilietis ilsisi privalgęs 😄 stiprybės, kantrybės ir sveikatos visoms mamytėms ir visiems mažuliukams! 🙏
Aguonutė parašė:
Kiek lašiukų?
Vienas, kiekvieną rytą. Taip KK gydytojai rekomendavo
Lapė__ parašė:
Sveikos, gal galit parekomenduot koki vitD leliukui naudoti?🙈
Aš pirkau viridian gamintojo, gintarinei db akcija antram 60 proc. Jis kiek skaičiausi geriau nei žirafiukas
Ice-tea parašė:
Aš pirkau viridian gamintojo, gintarinei db akcija antram 60 proc. Jis kiek skaičiausi geriau nei žirafiukas![]()
Žirafiukas aliejaus pagrindu, viridian vandens. Vieniems tinka aliejaus pagrindu, kitiems vandens. Mano žiniom tiek oilesen tiek viridian geri
Lapė__ parašė:
Sveikos, gal galit parekomenduot koki vitD leliukui naudoti?🙈
Iš dviejų mažylių patirties (kol kas 😁), prisimenu kad geriau rinktis vandens pagrindu. Aliejaus pagrindo vitD dažnai sukelia pilvo dieglius.
Minimalistė parašė:
Iš dviejų mažylių patirties (kol kas 😁), prisimenu kad geriau rinktis vandens pagrindu. Aliejaus pagrindo vitD dažnai sukelia pilvo dieglius.
Aš su pirmu patekau į tą retai atvejį, nes vartojom vit D aliejaus pagrindu ir neturėjom pilvo dieglių 😀 su antru lengvai prasisukam, bet duodu gerasias bakterijas ir antiflat, tai nežinau kaip būtų jei nevartotume.
deimantenei parašė:
Žirafiukas aliejaus pagrindu, viridian vandens. Vieniems tinka aliejaus pagrindu, kitiems vandens. Mano žiniom tiek oilesen tiek viridian geri![]()
Viridian irgi yra aliejaus pagrindu lašiukai (saulėgrąžų) Pirmagimiui naudojom. Kur jūs radote vandens pagrindu ?
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai