LoveIsYou parašė:
Gal žinot, ar po ~5sav persileidimo reikalinga suleisti imunoblobuliną?
Taip
LoveIsYou parašė:
Gal žinot, ar po ~5sav persileidimo reikalinga suleisti imunoblobuliną?
Taip
Naujokė1 parašė:
Sveiki, turiu minusinę kraujo grupę, o vyras +. Daktarė nurodė pasidaryti kraujo tyrimą ir 29+5 savaitę ir tada gausiu receptą anti-D imunoglobulinui. Ar nebus perv…
Labai jau nepamenu, bet manau, kad man daug vėliau suleido 🙂 ir tada iškart po gimdymo.
Naujokė1 parašė:
Sveiki, turiu minusinę kraujo grupę, o vyras +. Daktarė nurodė pasidaryti kraujo tyrimą ir 29+5 savaitę ir tada gausiu receptą anti-D imunoglobulinui. Ar nebus perv…
Man nestumo metu tik kraujo tyrimus antikunu stebejimui dare ir nieko neleido pagrindziant, kad pirmas nestumas ir viskas ok. Suleido po gimdymo, kai suzinojo kudikio grupe (jo buvo Rh+ is tecio), mano Rh-.
Naujokė1 parašė:
Turėtų tirti daug anksčiau, nes jau 12-os sav gali jų būti problema.
Suleidžia po gimdymo, jei viskas ok buvo nėštumo metu.
Naujokė1 parašė:
Pas mane tokia pat situacija. Viskas gerai. Anksčiau tikrai netiria. Paciai 28 sav reikės ir kraujo tyrimą pasidaryti ar reikės imunoglobulino. O toliau tik po gimdymo.
RaudonaPieva parašė:
Pas mane tokia pat situacija. Viskas gerai. Anksčiau tikrai netiria. Paciai 28 sav reikės ir kraujo tyrimą pasidaryti ar reikės imunoglobulino. O toliau tik po gimd…
Tiriama Pirmojo vizito metu: Nėštumo pradžioje nustatoma kraujo grupė ir rezus faktorius bei tiriama, ar moters kraujyje nėra anti-D antikūnų.27–28 nėštumo savaitę: Tyrimas pakartojamas, kad būtų patvirtinta, jog antikūnų vis dar nėr
Naujokė1 parašė:
Sveika
pagal galiojančią tvarką taip daroma. Aš savo lėšomis pasidariau tyrimą anksčiau, nes labai nerimavau, bet nebuvo antikūnių.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai