Cavy parašė:
Neiškenčiau, galiu pasakyti tobulas. Vietoj graikiško dėjau grietinę, nes sūnus nenupirko. Nieko nepagadino 🤭 pjaustosi labai gražiai.
na labai dailus
Cavy parašė:
Neiškenčiau, galiu pasakyti tobulas. Vietoj graikiško dėjau grietinę, nes sūnus nenupirko. Nieko nepagadino 🤭 pjaustosi labai gražiai.
na labai dailus
Cavy parašė:
Va čia mano maistas, aš turbūt nuolat galėčiau užkandžiauti. Kaip zuikis 21val valgyti, 3 miegoti per parą 😅
nuolat sumuštiniais ir šampe? aš, tai į bulką pati pavirsčiau greitai, jei dažnai sau leisčiau
rožine parašė:
o kas per salotos abejos?![]()
mano dažniausiai daromos vadinasi "ką radau šaldytuve"
pirmos su virtom bulvėm šaltom (liko nuo pietų, virtos su lupena), daržovės, rukola, raudonas svogūnas, žolelės, padažas (vyno actas, alyvuogių aliejus, garstyčios), šiek tiek grana padano
antros su kuskusu ir feta, daršovės, rukola, svogūnas, padažas
Adreg. parašė:
nuolat sumuštiniais ir šampe? aš, tai į bulką pati pavirsčiau greitai, jei dažnai sau leisčiau![]()
ačiū pabandysiu
aš kažkaip nemoku su salotom improvizuot man gaunasi visada tokios pat (salota, pomidoras, agurkas ir dar kažkas)
o kuskuso salotom kokį padažą naudojate?
rožine parašė:
ačiū pabandysiuaš kažkaip nemoku su salotom improvizuot man gaunasi visada tokios pat (salota, pomidoras, agurkas ir dar kažkas)
![]()
![]()
pas mus dažniausias patiekalas, tai improvizacijų visokių pasitaiko. Man tokios kur tik pomidoras su agurku ar pan. labiau kaip garnyras, o jei jau norisi salotų kaip pagrindinio patiekalo, tai dedu kruopų (perlinio kuskuso, balandos, perlinių kruopų) ar makaronų, bulvių ir tada kažkokio baltymo - mėsos, žuvies, gėrybių, tofu, sūrio.
dėl padažo, tai šį kartą raudono vyno actas, alyvuogių aliejus, dijon garstyčios, pertražolės šviečios.
tokioms salotoms dar tinka raudonas pesto (su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėm) arba pesto aneto (krapų, riešutų).
p.s. mums su vyru buvo atradimas, kad varškės sūris labai tinka į salotas. Ypač šitas iš maximos, jis toks su gan daug prieskonių
https://barbora.lt/produktai/varskes-suris-su-zolelemis-ir-cesnakais-1-kg
Adreg. parašė:
pas mus dažniausias patiekalas, tai improvizacijų visokių pasitaiko. Man tokios kur tik pomidoras su agurku ar pan. labiau kaip garnyras, o jei jau norisi salotų ka…
Na, valgyčiau į dieną kartą, kol atsibostų gal 🤔😅 o šampė į sav kartą 😂 keisčiau į nealko alų 🤭
Mano vakarienė būna improvizacinė kai bernams gaminti nereikia. Jei noriu ko nestandartinio, pasidarau atskirai nuo vakarienės. Tai retai kada būna. Nes darbo dvigubai, o virtuvėj ir taip ilgai prabūnu.
Tai va taip paprastai, vis dar nugarinės kepsniai 😁

Mano stebukliukas parašė:
Bandelės su varške ir vyšnių džemu - BE MIELIŲ! 😋
Kaip skaniai atrodo 🙂
Beje, sveikinu, kad nepykina
Aš 10-oje savaitėje nieko panašaus negalėjau valgyti ir vėmiau toliau, nei akys mato 😆
AkVilke parašė:
Kaip skaniai atrodo 🙂
Beje, sveikinu, kad nepykinaAš 10-oje savaitėje nieko panašaus negalėjau valgy…
Man užeina šleikštulys, bet jau rečiau! Tai db truputį pasilepinu🤰😍
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai