aires parašė:
Sveikos, angeliuku mamos. Kaip jus kovojat su liudesiu?
Knygos, lb padeda
aires parašė:
Knygos, lb padeda
aires parašė:
Mano atveju, kadangi persileidimas įvyko dėl nesivystančio nėštumo, buvo lengviau, kai sužinojau, kad nei mano nei daktarų kaltės nebuvo ir niekas nieko negalėjo padaryt, nes sunkiausia buvo nežinomybė ir pastovus kaltų ieškojimas, tada atrodė, kad gal buvo galima išgelbėt nėštumą, bet kažkas kažko nepadarė arba blogai padarė. Bet kadangi nerado jokio uždegimo, jokios vaisiaus patologijos, mano tyrimai buvo geri, tai suteikia daug vilties, kad sekantis nėštumas bus sėkmingas. Tikiuosi ir meldžiuosi. Kaip aš gyvenau su tuo-savaitę verkiau ir su niekuo nesikalbėjau, apart savo vyru, kurio palaikymas buvo begalinis, tada išvažiavom savaitgaliui prie jūros prasiblaškyt, sėdėjau prieš saulėlydį ir leidau sau apie tai galvot ir išsiverkt. Po savaitgalio grįžau jau ramesnė, viduj buvo skaudu, bet ramiau, atrodo žaizdą užklijavau pleistru tai beliko jai užsitraukt, nors randas liks visada. Svarbiausia neignoruot jausmų, nes išgyvenimas tik užsitęs, jį tik atidėliojam, kai ignoruojam
SunMoon parašė:
Knygos, lb padeda
Myliu knygas, bet siuo metu negaliu susikaupti. Viskas labai sviezia..
aires parašė:
Uzjauciu jus.. Jusu pirmas?
Taip...Pirma mūsų mergyte..ilgai planuota ir labai laukta, todėl viskas dar sunkiau ir skaudziau
domaram parašė:
Mano atveju, kadangi persileidimas įvyko dėl nesivystančio nėštumo, buvo lengviau, kai sužinojau, kad nei mano nei daktarų kaltės nebuvo ir niekas nieko negalėjo pa…
As nenoriu niekam pasakoti. Del tos priezasties susiradau foruma. Lengviau issipasakoti tam, kas jau su tuo yra susidures. Ir kaip skaudu skaityt, kai mamytes netenka leliuku juos pajaute, isnesioje, pagimde. Mano atvejis sakyciau gan lengvas. Pataikiau i ta 1% kai kontracepcija nesuveike. Apie siurpriza suzinojau 10 sav. Po poros dienu persileidau
Tai nespejau prisiristi. Tik norejau to vaikucio...
Tikinti stebuklu parašė:
Taip...Pirma mūsų mergyte..ilgai planuota ir labai laukta, todėl viskas dar sunkiau ir skaudziau
Kokia jus stipri. As butent tuo ir guodziuosi, kad jau turiu du sebuklus.
eivydek parašė:
labas angeliuku mamos, atejau ir as pasiguosti, laukem trecio leliuko, 14+5sav pajauciau pirmuosius judesiukus, tas tris dienas kai jauciau buvau labai rami ir laim…
labai gaila, kad sis forumas pasipildo naremis
labai jus uzjauciu.
aires parašė:
As nenoriu niekam pasakoti. Del tos priezasties susiradau foruma. Lengviau issipasakoti tam, kas jau su tuo yra susidures. Ir kaip skaudu skaityt, kai mamytes neten…
Labai gerai kad susiradot foruma.. Visokie isispasakojimo budai padeda, reikia kalbet apie tai, kazkam issiliet, negqlima liudesio ir skausmo laikyt savy... Linkiu kadkuo greiciu sirdelej palengvetu
Nora parašė:
Labai gerai kad susiradot foruma.. Visokie isispasakojimo budai padeda, reikia kalbet apie tai, kazkam issiliet, negqlima liudesio ir skausmo laikyt savy... Linkiu …
Aciu. Zinau, kad niekas geriau nesupras, kaip tokio pat likimo mamyte.
Tikinti stebuklu parašė:
Issiverkiu...kartais viena, kartais kapuose, kartais stipriai apsikabinus vyrą jo glėbį... Dar padeda mintys apie ateitį, nauja nėštumą ir kūdikį kurį vistiek kažka…
Užjaučiu.. o kiek laiko buvo vaikeliui?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai