Fauna-TVTB parašė:
Kokia graži istorija 💙
Kaip man patinka skaityti gundymo istorijas, nes kiekviena unikali ir nepakartojam…
Gundymo, oj prajuokinot
Fauna-TVTB parašė:
Kokia graži istorija 💙
Kaip man patinka skaityti gundymo istorijas, nes kiekviena unikali ir nepakartojam…
Gundymo, oj prajuokinot
lenusikas parašė:
Aciu visiem uz sveikinimus🙏❤️❤️❤️ Cia trumpai mano gimdymo istorija🥰.
Nuoširdžiausi sveikinimai, džiugu, kad taip greitai ir sėkmingai 🙂 Aukit sveiki ir laimungi 💞
Zhiuli parašė:
Gundymo, oj prajuokinot
oi
gimdymo ne gumdymo
pati net susijuokiau
Pasikeitusi parašė:
NEKE, kaip jūsų reikalai?
Laba, nieko gero, pabego zirniukas 8 savaites buvo, manau kad nuo organizmo cia viskas, dar nepasiruoses po cp, nemoegotu naktu, viskas manau viename!
NEKE parašė:
Laba, nieko gero, pabego zirniukas 8 savaites buvo, manau kad nuo organizmo cia viskas, dar nepasiruoses po cp, nemoegotu naktu, viskas manau viename!
Labai liūdna, užjaučiu...
NEKE parašė:
Gaila... Bet gal ir per sunku būtų buvę. Ateis gal kitąmet
NEKE parašė:
Oi kaip gaila 😒
NEKE parašė:
Matyt taip turėjo būti :/Gaila
lenusikas parašė:
Aciu visiem uz sveikinimus🙏❤️❤️❤️ Cia trumpai mano gimdymo istorija🥰.
Mano 2 gimdymo istorija. Tik vandenys nubego po apziuros priimamajam gimdymo namuose. Atvaziavau po 30 min.stipriu ir staigiu saremiu su 10 cm.atvertu kakleliu.... vos spejo atbegti visi daktarai 😆
Sveikinu su suneliu 👶
kristiana1980 parašė:
Mano 2 gimdymo istorija. Tik vandenys nubego po apziuros priimamajam gimdymo namuose. Atvaziavau po 30 min.stipriu ir staigiu saremiu su 10 cm.atvertu kakleliu.... …
Būna sekasi moterims
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai