ramuma parašė:
Decollete, susuksiu aš tau galva... o GAL TESTAS MELUOJA![]()
na visko gali buti.. Siaip as tu ''pozymiu'' visokiu jauciau ir jauciu. Bet netikiu, kad tai nestumas, galiu visus paaiskinti
O testukus del isitikinimo gadinu
ramuma parašė:
Decollete, susuksiu aš tau galva... o GAL TESTAS MELUOJA![]()
na visko gali buti.. Siaip as tu ''pozymiu'' visokiu jauciau ir jauciu. Bet netikiu, kad tai nestumas, galiu visus paaiskinti
Decollete parašė:
![]()
![]()
kokius jauti? Man tai va galva dabar svaisgta irgi turiu paaiškinimą nuo ko, bet vistiek, maza vilti teikiu as tam svaigimui
ramuma parašė:
vadinasi ne už kalnų OV ir ryškios juostos![]()
na tikiuosi
rytoj vel darysiu testuka
ramuma parašė:
kokius jauti? Man tai va galva dabar svaisgta irgi turiu paaiškinimą nuo ko, bet vistiek, maza vilti teikiu as tam svaigimui![]()
Na man galva paskauda, pilva tempia, bet buna, kad nustoja, pykina, skrandi skauda, jei nepavalgau, galva vis paskauda, nervas staigiai paima iki asaru, akys skauda lyg miego noreciau, o gal ir noriu, bet nakti neuzmiegu ilgai.. Pilva pucia, dzinsu net nesimaunu, nepatogu. Galva pasvaigsta, tingulys ziaurus, issiblaskiusi. Bet viska galiu paaiskinti
nors sirdeleje kirba viltis, kad gal leliukas isikures
bet protas sako NE
giedrezu parašė:
na va tas mano vakarykstis vaiduoklis su demele (neryski linija atsirado dar nesant demei), nezinau ar apskritai toki galima vertinti?
Na man tai labai jau ryskus testukas, bet as jauciu pasidaryciau dar viena, nes nelabai aisku ar brokas ar tikrai juostele.
giedrezu parašė:
na va tas mano vakarykstis vaiduoklis su demele (neryski linija atsirado dar nesant demei), nezinau ar apskritai toki galima vertinti?
nu manyciau tikrai teigiamas tik man ir idomu kodel ta deme yra, ryt is ryto pakartok dar testuka ir tada bus galutinai aisku, bet tikrai sveikinu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai