LinuteA parašė:
pranesk, kap seksis testu darymaskiek darysi testuku?
daug uzsitavarinai?
![]()
nedaug
7 tik.
Niu pradėsiu kaip rekomenduoja nuo 12 ciklo dienos, galvoju gal net ryt nuo 11.
nu ir darysiu tol kol rodys ka reikia
tikiuos 7 užteks
LinuteA parašė:
pranesk, kap seksis testu darymaskiek darysi testuku?
daug uzsitavarinai?
![]()
nedaug
7 tik.
nu ir darysiu tol kol rodys ka reikia
tikiuos 7 užteks
vanillasky_ parašė:
nedaug7 tik.
nu ir darysiu tol kol rodys ka reikiatikiuos 7 užteks
![]()
manau uzteks
vsitiek mazdaug jau isivaizduoji kada pas tave ov buna, tai pradek keliom dienom i prieki ir lauk tu II
o kada tada darysit mylika pamacius tas II? nes visur blemba ivairiai raso...
spurga_e parašė:
As buvau ir sake viskas ok dare vaginalini echo, o pas rimtesnius sake kreiptis tik po metu bandymu, tai va dar iki rugpjucio galo palauksiu ir eisiu zysti siuntimo...
as pazistu porele, kuriem nesutapo sperma su moters kiausineliu, abu vaisingi, viskas ok, sako su kitais iskart turetumet, o jiem nesukimba ir viskas, tai ko tik nedare, ir medicinickai ir dvasiskai, na ir ka, kaip ir nusprende isivaikinti, nusiramino, kad savu jau netures, ir ka galvojat, jau turi ir savo
o as vos malaletkos nepapurciau sedi su pilvu cigarete dantyse alaus babbalys sakau tu gi nescia, sako o man dzin...sakau tai zinau kad tau dzin bet pagalvok apie vaika sakau juk jis nekaltas, sako as jo nenorejau .galvoju nu va ji nenori as noriu ir kur teisybe bet jau isiutus buvau ta bokala sveite von
gal ir sposas, manau kad zmogus kai psichologiskai nusiteikia, nusiramina, nebesitengia ir pasidaro, o gal tik tada laikas ateina saviem, as vis dar tokios nuomones, kad niekas nevyksta be reikalo
juk reikia ir tiem pamestinukam padeti, o kai D.. pamato, kad sugebi pasirupinti kitu, tai ir savu vaiku duoda
siaip nesu jau tokia pamaldi, bet kazkaip vistiek tikiu, kad kazkas is auksciau valdo tokius dalykus
Labas rytas mamytes
O as sianakt labai gerai miegojau
ir jokia pilnatis manes nepaveike
Noreciau paklausti o kam jus geriat ta salaviju arbatyte? Beje, sveikinimai gelytei
Tikiuosi kad ir mums visoms greitu laiku pasiseks
Mano mmm turetu buti dar tik kita savaite, bet jau antra diena kaip negaliu ant pilvo miegot, skauda krutine, isdidejusi visa ir tas sleikstulys. Pykina nuo visko: nuo kvapo, nuo maisto, nuo arbatos... Turbut mmm sulauksiu greiciau nei jos turetu buti...
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai