rubi899 parašė:
oba..tikrai mazute tu..as tik atvykusi i uk, pries metus, irgi 47-49kg sveriau, svyruodavo vis, o uk priaugau iki 53kg, kaip mama sake atsiganiau, o kai pradejau naktinej dirbti tai vel iki 49-50 nukritau...bet per pirma apointmenta pas midwife pasvere buvo 52kg (su rubais aisku), o 12sav ir 4dienu buvau jau 55kgbet man jau 10-11sav buvo tai pilvas issisove, apacia, o 12savaite ir nuo skrandzio didejo
negerai kad tu nepriaugi, nors sako veliau apie 14sav tie nemalonumai praeina ir priaugi kiek reikia..mano pazistama kazkokius vaistus gere spec nesciosiom nuo pykinimo, jai daktare dave pavadinima, nes irgi vemdavo istisai,tai kai pradejo gert atsitaise viskas, ten kazkaip i diena viena arba dvi tabletes, jei jau lb lb bloga tai galima tris tabletes..bet neturiu kontaktu tos drauges negaliu paklaust kas ten per vaistai..
man buvo israse vaistu... tai parsinesiau iskarto uz vaistu ir i wc... sedejau ir verkiau, kad tyciojasi is manes
na dar pora savaiteliu ir tikiuosi tau susitvarkys tas blogumas, lb tau to linkiu!