2012.02.29 22:38 (prieš 14 m.)
maazha parašė:
as manau del skano geriau apsidrausti ir pasidaryti negu poto gailetis..
o del mw.. na nezinau man tai jos ne itin patikimos.. lietuvoj ginekologe kur trejau, tai buvo gana nemalonaus charakterio tokia gana grui, bet kas liecia savo darba nepriekaistingai atliko, kaip buvo problemu su sveikata visus reikiamus tyrimus uzrase ir pn..
o cia uk vaistus net sunku israsyti.. cia gal kaip ant kokios papulsi.. duok Dieve, kad gimdyme butu kitaip..
bet aplamai kiek pasitaiko babajku, tiek ir poliklinikoj ir banke ar pvz concule, visad nemalonios, piktos, atrodo, lyg nepykanta laikytu ant baltu zmoniu.. nezinau as tokia nuomone apie jas susidariau..
as irgi smulkute mazute, pries pastojima sveriau 47.. dabar per visus vemimus svoris nukrito iki 43.. dabar gal dar maziau..
oba..tikrai mazute tu..as tik atvykusi i uk, pries metus, irgi 47-49kg sveriau, svyruodavo vis, o uk priaugau iki 53kg, kaip mama sake atsiganiau, o kai pradejau naktinej dirbti tai vel iki 49-50 nukritau...bet per pirma apointmenta pas midwife pasvere buvo 52kg (su rubais aisku), o 12sav ir 4dienu buvau jau 55kg
bet man jau 10-11sav buvo tai pilvas issisove, apacia, o 12savaite ir nuo skrandzio didejo
negerai kad tu nepriaugi, nors sako veliau apie 14sav tie nemalonumai praeina ir priaugi kiek reikia..mano pazistama kazkokius vaistus gere spec nesciosiom nuo pykinimo, jai daktare dave pavadinima, nes irgi vemdavo istisai,tai kai pradejo gert atsitaise viskas, ten kazkaip i diena viena arba dvi tabletes, jei jau lb lb bloga tai galima tris tabletes..bet neturiu kontaktu tos drauges negaliu paklaust kas ten per vaistai..