Runciuke parašė:
apie vyra visai nieko neuzsiminetik kad nuo imuniteto nusilpusio cia puola..
jai nesigydis tavo gyd. bevertis nes po pamiliukol tu vel turesi
Runciuke parašė:
apie vyra visai nieko neuzsiminetik kad nuo imuniteto nusilpusio cia puola..
E.D.A.D. parašė:
bet kodel daktare nieko nesake...o ji tikrai lb gera daktare.juk turejo recepta tada israsyt.nu as visai pasimetus..
Runciuke parašė:
bet kodel daktare nieko nesake...o ji tikrai lb gera daktare.juk turejo recepta tada israsyt.nu as visai pasimetus..
matyt nelabai gera visus grybus ir uzdegimus gydosi abu partneriai jei norima geresnio ir ilgalaikio rezultato
Runciuke parašė:
nueik darkarta pas ja. Tegu paaiskina kas do grybas. seip tikrai jei reiketu,pasakytu kad ir wyra butina gydyt. O pati gydysies dabar, o wyras liks negydytas, taj wel wiskas is naujo..
blogiau nuo to nebus, kad ir vyra pagydysi...
buvau ne pas viena gine ir visais atvejais liepe gydytis abiems... kiek kartu besu gryba turejus...
db irgi lyigiai nuo tos pacios ligos gydausi, tai gydomes abu... liepe abiem... atrodo, kad gydymas nepavyko
pagerejo, bet ne visiskai...
sveikos.taigi papasakosiu trumpai:pries kokius 6m buvau pastojusi pasidariau isvalyma nes(db jau) buves vyras nenorejo dar vieno vaiko.po keliu metu jau kaip ir jam jo norejosi bet vis nepastojau,po ilgu pastangu pastojau aisku visa tai buvo nevietojo teko pasalinti vaisiu ir kaires puses kiausintaki,gyd sake kad vaiku tikrai dar bus.bet va jau du metai kaip gyvenu nauja gyvenima o vaikiuku nerasta nors kaip noriu kiekviena men veluojancios men.teikia nauju vilciu o kaip jos prasideda prarandu nora stengtis NEBEGALIU.
raimukas00 parašė:
sveikos.taigi papasakosiu trumpai:pries kokius 6m buvau pastojusi pasidariau isvalyma nes(db jau) buves vyras nenorejo dar vieno vaiko.po keliu metu jau kaip ir jam jo norejosi bet vis nepastojau,po ilgu pastangu pastojau aisku visa tai buvo nevietojo teko pasalinti vaisiu ir kaires puses kiausintaki,gyd sake kad vaiku tikrai dar bus.bet va jau du metai kaip gyvenu nauja gyvenima o vaikiuku nerasta nors kaip noriu kiekviena men veluojancios men.teikia nauju vilciu o kaip jos prasideda prarandu nora stengtis NEBEGALIU.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sveika
na, nenusimink, stengtis visada reikia
raimukas00 parašė:
sveikos.taigi papasakosiu trumpai:pries kokius 6m buvau pastojusi pasidariau isvalyma nes(db jau) buves vyras nenorejo dar vieno vaiko.po keliu metu jau kaip ir jam jo norejosi bet vis nepastojau,po ilgu pastangu pastojau aisku visa tai buvo nevietojo teko pasalinti vaisiu ir kaires puses kiausintaki,gyd sake kad vaiku tikrai dar bus.bet va jau du metai kaip gyvenu nauja gyvenima o vaikiuku nerasta nors kaip noriu kiekviena men veluojancios men.teikia nauju vilciu o kaip jos prasideda prarandu nora stengtis NEBEGALIU.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jai vyras butu nenorejas as buciau gimdzius
viena uzauginciau....nevalyciau....man keista buna kaip zmones nenori vaiko,poto vel nori,,,,juk tai gyvybe ...NESUPYK BET KAIP ISGIRSTU TOKI ABEJINGUMA GYVIBEI
nenori vaiko negulk i lova, kad poto nereiketu jo zudyti....ne akmens amzius galima apsisaugoti nuo nestumo....ATSIPRASAU TAI TIK MANO NUOMONE as pries valymus,abortus....
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai