Onelove1 parašė:
Nezinau ar kaikuriuos buvo galima vadint vaiduokliaisplius ne vienas testas ir ne viena firma. Na tiesiog lauksiu mm
![]()
Gali mm vėluoti dėl įvairių priežasčių ir nebūtinai dėl nėštumo. Nebent jūsų ov buvo vėlyva ir dar nieko nerodo
Onelove1 parašė:
Nezinau ar kaikuriuos buvo galima vadint vaiduokliaisplius ne vienas testas ir ne viena firma. Na tiesiog lauksiu mm
![]()
Gali mm vėluoti dėl įvairių priežasčių ir nebūtinai dėl nėštumo. Nebent jūsų ov buvo vėlyva ir dar nieko nerodo
binderytepaulina2003 parašė:
Sveiki mėnesinėm dar susirgti man anksti prasidėti turėtų 24-25dienomis šiandien pasirodė rudos spalvos tepliojimas, speneliai atrodo biškį pabrinke ir jautrūs, puč…
Gali būti implantacinis kraujavimas
stebėkite ir laukite mm. Tikėkimės, kad užkibo žirniukas
pupsika parašė:
As suprantu, kad mm gali veluot del daug ko
bet. Tuo metu testas manau nieko nerodytu
zodziu diskusija baigiu.
Beatričė2024 parašė:
Gal turit testų nuotraukų?
Parasiau asmeniskai 🌸
Beatričė2024 parašė:
Bet taip pagalvojus, nepigiai gaunasi šie tyrimai
Hcg su kraujo paėmimo mokesčiu 22 eur man gavos, prg nesidariau, bet kaina jo 13 …
Oho. As 8€ su centais mokėjau 🫣🫣
Sveikos, planuojame su vyru pagranduka jau pora menesiu, mm nereguliarios. Paskutines mm buvo rugpjucio 14d, iki siol nesusergu, nestumo testai neigiami, bet vakar buvau pas ginekologe, tai per echo sake, kad matosi, jog buvo ivykusi ovuliacija, ismatavo gimda ir parase, kad Gimda a/v, 76 x 50 x 52 mm, endometriumas- 12 mm, kiaušidės- n.y. ir sake arba nestumas arba artejancios mm, jei per savaite nesusirgsiu, pasidaryti nestumo testa. Gal kazkas yra susidure su tuom? Ar cia gali buti didesne tikimybe, kad esu pastojusi, nei kad visi pozymiai del artejanciu mm? Pries kokias 3d prasidejo galvos svaigimas, maudzia pilvo apacia ir nugara, per lytinius santykius labai jautrus gimdos kaklelis, kur anksciau niekada nebudavo. Atrodo, kad amzinybe ta savaite laukti, taip tikiuosi, kad pavyko pastoti 🙏
bet pradėjau kraujuoti stipriau nei tepliojimas 😒pupsika parašė:
Gali būti implantacinis kraujavimasstebėkite ir laukite mm. Tikėkimės, kad užkibo žirniukas
bet pradėjau kraujuoti stipriau nei tepliojimas 😒
Identiškai man šį mėnesį 21 CD atėjo patepliojimai galvojau gal implantacija nes ov jaučiau ir mm būtų buvę gerokai per anksti bet vistik kitą dieną atėjo stipresnis tepliojimas kuris trunka 3 dieną permečiau savo keliu metų ciklus tai yra buvę dar du tokie pat kad mm atėjo 21 CD kai įprastai ciklas 28-31cd na tiesiog kartais būna ir taip
LiukaL parašė:
Identiškai man šį mėnesį 21 CD atėjo patepliojimai galvojau gal implantacija nes ov jaučiau ir mm būtų buvę gerokai per anksti bet vistik kitą dieną atėjo stipresni…
Aš irgi taip pagalvojau
Aš irgi taip pagalvojau
Nors nervų šį mėnesį nebuvo kai bent dieną ar dvi vėliau negu 28cd 😊
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai