Žibuoklle parašė:
Laba, kartojau 😊
Naktį labai troškino, tai spėju turi įtakos, kad toks neryškus 🙈
Man nieko nesimato🙁
Aš šita dariau tai man buvo patikimas.
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįŽibuoklle parašė:
Laba, kartojau 😊
Man nieko nesimato🙁
Aš šita dariau tai man buvo patikimas.
Aš po persileidimo dariausi tyrimus kraujo, šlapimo užvakar gavau atsakymus.
Pas mane keleri metai padidėja liaukocitai ir limfocitai(šie įpatingai).
Ne ligos, ne peršalimo metu.
Tikėjausi, kad rodikliai bus pasikeite, bet deja ne.
Plius šlapimo tyrimai blogi tai dabar su antibiotikais 10d.po to kartoti šlapima po jų.
O tada matyt teks į santariškes dėl kraujo pakitimo pas gemotologa vėl.
Esu buvus prieš porą metų ten.
Tai dabar su planavimu net pasimetusi🫣😢
O ir taip man atrodo, kad po persileidimo ovuliacijos nebuvo.
Kolkas laukiu pirmųjų mm.
Saulėtekis parašė:
Aš po persileidimo dariausi tyrimus kraujo, šlapimo užvakar gavau atsakymus.
Pas mane keleri metai padidėja liaukocitai ir limfocitai(šie įpatingai).
man irgi nebuvo ov po persileidimo, kiek stebėjau ir sekiau, mm atėjo kaip iš giedro dangaus nes laukiau ov, kad tiesiog stebeti organizma, o man rodos jos net nebuvo
Sandraaa parašė:
O kiek jums iki numatomu mmm?
O del liudesio, tai visos daugiau maziau pro ta praeinam, o dar ciklo gale ir siai…
Tiksliai nežinau, nes šian CD23, tipiškai ciklas 26 dienos plius minus. Ačiū labai už paguodą ☺️
Žibuoklle parašė:
Laba, kartojau 😊
Žinokit man buvo toks šituose gintarinės testuose kai net neplanavau ir nesilaukiau. Gal netyčia per daug apšlapinot 😅 nes aš buvau taip gausiai apliejus, galvojau dėl to. Kartokit!
mazyle parašė:
man irgi nebuvo ov po persileidimo, kiek stebėjau ir sekiau, mm atėjo kaip iš giedro dangaus nes laukiau ov, kad tiesiog stebeti organizma, o man rodos jos net nebu…
Vadinasi ir aš laukiu mm kaip tik antibiotikų kursa sugersiu
Saulėtekis parašė:
Vadinasi ir aš laukiu mm kaip tik antibiotikų kursa sugersiu
o dabar po pirmųjų normalių jau mėnesinių lyg jau ov bando vykti, nors šiandien ryte tik 0,5, nors jau cd15.. tai tiketina kad ov ir vyskta apie cd18, nors man rodos nera labai normalu kai ciklas 28-29dienas, per trumpa gaunasi liutealine faze, tik10d.. nors ir pavyko pastoti🤷♀️
mazyle parašė:
o dabar po pirmųjų normalių jau mėnesinių lyg jau ov bando vykti, nors šiandien ryte tik 0,5, nors jau cd15.. tai tiketina kad ov ir vyskta apie cd18, nors man rodo…
Na matyt tuomet užtenka.
Tuomet tikrai reikia laukti tų mm nors man jau vis atrodo kad tuoj bus bus bet nėra😅
Saulėtekis parašė:
Na matyt tuomet užtenka.
Tuomet tikrai reikia laukti tų mm nors man jau vis atrodo kad tuoj bus bus bet nėr…
matyt, siandien dar nuejau privaciai, tai mate jau ta folikula susiformavusi, tk kad gleivine dar plonoka, bet sake bandykit, oavyks tai pavyks, blogiausia kad nutiks, tai neoavyks🤭
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai