Anzelikaa90 parašė:
Supratau taip ir daridiu
As jau issigandau
Anzelikaa90 parašė:
Supratau taip ir daridiu
As jau issigandau
GitaP. parašė:
Aisku gali pasitaikyti ir po ambrazijos pastoja,bet as bijau![]()
Aš taip pat bijau
kiek domėjausi tai esant natūraliam persileidimui yra lengviau nei esant abrazijai, dėl savaime suprantamų priežasčių kaip abr. daroma, dar nežinau nei vienos kuri laimingai pastojo ir išnešiojo iš karto po abr. nesulaukus mm, bet gal yra tokių atvejų
Good Karma parašė:
Aš taip pat bijaukiek domėjausi tai esant natūraliam persileidimui yra lengviau nei esant abrazijai, dėl savaime suprantamų priežasčių kaip abr. daroma, da…
Vat del sito as ir nezinau zinau kad po savaiminio anksciau merginos pastodzvo net jei joms mm prasidedavo
Anzelikaa90 parašė:
Vat del sito as ir nezinau zinau kad po savaiminio anksciau merginos pastodzvo net jei joms mm prasidedavo
Rase viena mergina forume,kad pastojo nesulaukus mm po ambrazijos isnesiojo truputi buvo sunkokas pradzioje nestumas,bet susitvarke ir isnesiojo sveika vaikeli
Labuka
burokėlių sultis maišau su pienu. Puse ant puses. Tik visad pati šviežią buroką išsispaudžiu
man irgi iš tos serijos kai visos gali o as ne
man pastot vieni juokai. Iš pirmo karto ir yra. Bet va nesiot man sunkiau. Vemiu, daug ko valgyt negaliu... savijauta nekokia..
Na aš kogero nerizikuočiau pastot iškart po A nesulaukus mmmm
GitaP. parašė:
Rase viena mergina forume,kad pastojo nesulaukus mm po ambrazijos isnesiojo truputi buvo sunkokas pradzioje nestumas,bet susitvarke ir isnesiojo sveika vaikeli![]()
Nu va kaip buna. Kiekvieniai skirtingai.
Brangioji parašė:
Labukaburokėlių sultis maišau su pienu. Puse ant puses. Tik visad pati šviežią buroką išsispaudžiu
man irgi iš tos serijos kai visos gali o as ne
man past…
Nu va jus zinojot o as nezinojau kad reikia maisyti kazkaip net minties nebuvo bet dbr kai pagalvoju apie burokus sultis vimdo iki siol negaliu...
Brangioji parašė:
Andzelikaa90 pabandyk padaryt 5mIu jautrumo testa. Eurovaistinėj buna Pregna test žalias. Jis man parodė jau po 6 dienų nuo myliuko![]()
Butinai va siandiena eisiu ir nupirksiu nes negaliu kaip neduoda ramybes man.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai