seimynele123 parašė:
Nupirko man uosvus klevo zenklus 2, dudelius, kad visi is tolo matytu ????
seimynele123 parašė:
Nupirko man uosvus klevo zenklus 2, dudelius, kad visi is tolo matytu ????
seimynele123 parašė:
Nu zinokit, issilaikiau tas teises, bet bepasakyciau jog yras begalinis noras sesti uz vairo ir kazkur pravaziuoti. Plius vyras dar i darba islekia su masina tai...
O jus pasakojot kaip sekesi mokyklini laikyti? Regitra is pirmo karto issilaikete? Kazka praleidau
My Life parašė:
O jus pasakojot kaip sekesi mokyklini laikyti? Regitra is pirmo karto issilaikete? Kazka praleidau![]()
Viska pasakojau, anksciau ? Mokyklini siaip ne taip istempiau, o regitra is trecio karto
-burbė- parašė:
tai tavo vyras išsigalvojo situaciją kad tu pasimautum. paskuj pasakė teisingą ats ar pats susivėlė? šiandien kaip tik važiuodama mačiau ribotos masės ženklą prieš …
Situacija reali,toks ženklas musu kaime pastatytas,kad dideles duris nevazinetu prikrautom malkom,tai vat ir neaišku ar jiems toliau ženklo galima vaziuot
mamyte31 parašė:
Situacija reali,toks ženklas musu kaime pastatytas,kad dideles duris nevazinetu prikrautom malkom,tai vat ir neaišku ar jiems toliau ženklo galima vaziuot![]()
tai tada negalima į visas puses. jei su vyru nesutariat atsiverskit ket. ten parašyta kurie ženklai galioja tik iki sankryžos
mamyte31 parašė:
Situacija reali,toks ženklas musu kaime pastatytas,kad dideles duris nevazinetu prikrautom malkom,tai vat ir neaišku ar jiems toliau ženklo galima vaziuot![]()
Kaip keista
Tai jiem tik apsisukt tada galima
Sveikos, dar karteli, ziuriu as cia viena savo ispudzius su klevu rasineju ??? Siandien vel su vyru iki megos vaziavau, tai tas kai pradejo rekti: nezinai i kuria puse vaira sukti, nevaziuok taip, nevaziuok anaip, nepalik masinos ant rankinio nes ratai uzsala palikinek ant begio, .. Zodziu daugiau streso negu malonumo ??
Geriausia, vaziuoju link stop linijos su ijungtu pisukio zenklu i kaire, kadangi man reikia sukti kai zalia uzsidegs, nu ir tik sast masina pries mane ir sustojo. Tai gerai kad sustabdziau nes kitaip buciau subine pabuciavus. Vyro klausiu kas butu kaltas, tas atsako jog as nes atsitrenkciau ? o as sakau, kad tas kur uzkiso tai butu jau nekaltas ?
Sakiau lauksiu pavasario ar vasaros ir tada vazinesiu ?
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai