foruma parašė:
Ar labai skauda dedant Mirena?
Manau jei pagimdet,didesnio skausmo nebegali buti;DD
foruma parašė:
Manau jei pagimdet,didesnio skausmo nebegali buti;DD
Svajotojas parašė:
Ar recepto reikia perkant Mirena?
nereikia, pirkau be recepto.
foruma parašė:
skausmo nejutau, bet man visada sedant ant tos kedes nera malonu , o dar kai zinai kad ten kazka tau deda, tai kazkaip nejauku, svarbiausia atsipalaiduot ir stengtis negalvot
o taip tai tikrai neskauda dedant, po idejimo gal labiau pamaudena pilvo apacia, bent man kaip per sirgima menesinem panasus skausmas buvo...bet nei tableciu nuo skausmo tikrai nereikejo, silpnas pamaudenimas, kuris praejo po 2dienu.
Raimuki parašė:
Sveikos, ar yra merginų kurioms turint gimdos kaklelyje žaizdelę ginekologė dėjo spiralę?
Ir mane labai domina sitas dalykas.
Raimuki parašė:
Sveikos, ar yra merginų kurioms turint gimdos kaklelyje žaizdelę ginekologė dėjo spiralę?
Turiu daug metų zaizdelę, prieš 4 metus dėjau paprasta spirale, dabar Levosert nuo lapkričio men,dėjo gine ☺
Raimuki parašė:
Mano drauge turejo zaizdele.Jei ginekologe nedejo sake.
jele25kr parašė:
Turiu daug metų zaizdelę, prieš 4 metus dėjau paprasta spirale, dabar Levosert nuo lapkričio men,dėjo gine ☺
Papasakok kaip su ja jauties? Ar jauti salutiniu pozymiu?Kaip su tepliojimu, ar ilgai tepliojo po idejimo? Kaip pasikeite menesines? Ar su spirale ciklas pasidaro mazdaug 28 d? Mano labai trumpas ciklas.Mastau apie Levosert.
Raimuki parašė:
Turėjau zaizdele, iš pradžių išsigydžiau, o paskui dėjo spiralę
18 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai