ruksti parašė:
jo tipo lovyte tamsiausiam kampe![]()
o nepagalvoja kad diena,kai plieskia saule,ypac vasara,be sansu miegoti ir suaugusiam
ruksti parašė:
jo tipo lovyte tamsiausiam kampe![]()
o nepagalvoja kad diena,kai plieskia saule,ypac vasara,be sansu miegoti ir suaugusiam
pulvunelis parašė:
o nepagalvoja kad diena,kai plieskia saule,ypac vasara,be sansu miegoti ir suaugusiam![]()
tai del to ir as nestaciau nes ir pvz vasara adaras langas o vaikui miegot da tokiai mazai
o mes einam pas Kediene ir esu labai patenkinta, pirma menesi tai kiekviena savaite atvaziuodavo o jei ne tai skambindavo kelis kart vis pasiteiradavo kaip laikomes, ir nesu papuolusi dar kad jei butu bloga nuotaika, visada maloniai elgesi labai graziai bedrauja tiek su manim tiek su maziuku
o as va irgi buvau pas mockeviciene, nu tai negaliu kaip nemegau as jos
nuejau viena karta ir pasakiau kad man nugara skauda tai apreke liepe nevaidinti senutes ir isvijo, o kai parejau is po neurologo su isvada kad man stuburo disko isvarza tai nebeturejo ka ir pasakyti
akirne parašė:
o as va irgi buvau pas mockeviciene, nu tai negaliu kaip nemegau as jos
![]()
![]()
![]()
nuejau viena karta ir pasakiau kad man nugara skauda tai apreke liepe nevaidinti senutes ir isvijo, o kai parejau is po neurologo su isvada kad man stuburo disko isvarza tai nebeturejo ka ir pasakyti
![]()
![]()
![]()
akirne parašė:
o mes einam pas Kediene ir esu labai patenkinta, pirma menesi tai kiekviena savaite atvaziuodavo o jei ne tai skambindavo kelis kart vis pasiteiradavo kaip laikomes, ir nesu papuolusi dar kad jei butu bloga nuotaika, visada maloniai elgesi labai graziai bedrauja tiek su manim tiek su maziuku![]()
![]()
![]()
![]()
o as va irgi buvau pas mockeviciene, nu tai negaliu kaip nemegau as jos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
as gn buvau uzrasius kiediene,i namus atvaziavo kiseliene nzn kaip cia taip gavos bet kad nei vienos nepazinojau tai dzin buvo kuri.va venskuviene mano gydytoja tai tikarai super man ji.
ruksti parašė:
as gn buvau uzrasius kiediene,i namus atvaziavo kiseliene nzn kaip cia taip gavos bet kad nei vienos nepazinojau tai dzin buvo kuri.va venskuviene mano gydytoja tai tikarai super man ji.
gal tada kediene atostogavo ir kaip pavaduojanti kisieliene atvyko. o as pas dauksa einu,pajuokaujam mudu, nors as ten retas svecias, dazniau susitinkam, kai pas mama ateinu
jie kartu dirba
ziogiuks parašė:
gal tada kediene atostogavo ir kaip pavaduojanti kisieliene atvyko. o as pas dauksa einu,pajuokaujam mudu, nors as ten retas svecias, dazniau susitinkam, kai pas mama ateinujie kartu dirba
as pas kinderiene. daznai girdziu jau papeikimu ant jos,o man ji nereali
ziogiuks parašė:
gal tada kediene atostogavo ir kaip pavaduojanti kisieliene atvyko. o as pas dauksa einu,pajuokaujam mudu, nors as ten retas svecias, dazniau susitinkam, kai pas mama ateinujie kartu dirba
as ir retas svecias kaip ligonis per 4metus buvau 2 ar 3kartus pas ja,tokiu pacientu manau kiekvienas gyd dziaugiasi
ruksti parašė:
as ir retas svecias kaip ligonis per 4metus buvau 2 ar 3kartus pas ja,tokiu pacientu manau kiekvienas gyd dziaugiasi![]()
aha,as irgi tokia pa
t
pulvunelis parašė:
aha,as irgi tokia pat
tai ir as
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai