2016.01.05 09:11 (prieš 10 m.)
Na jusu nuomone, kad kaip elgsiesi pati nestumo metu, toks bus vaikelis - niekas nesako, kad bus identiskai 100proc.grynai toks.... bet tai nulems, jums nesamone. Yra dauguma mananciu kitaip, taigi nevertetu to taip reiksti kad visiska nesamone......
Jus manot kad tai sekmes dalykas, ok.. lai buna jums jusu tokia nuomone. Bet nereikia to prilyginti visiems.
As pvz esu isitikinusi, kad labai daug lemia pacios savijauta i tai koks bus kudikis.
As irgi nuo pirmos nestumo dienos buvau palikta ir dar koki menesi spaudziama kad darykis valyma..... buvo pradzioj nervu iki tos minutes kol uztikrintai pasakiau kad niekada nesidarysiu valymo. Ir viskas nuo tos minutes buvau rami, laiminga... kaip ant sparnu, laukiau vaikelio, galvojau tik apie ji. Tas SD buvo pamirstas ir nukistas giliai kazkur po kojom. Labai daug miegojau nestumo metu, nes nedirbau. Daug su mama gastroliavau - ta prasme norejau kuo daugiau vaiksciot tai visur vaziuodavom, aplankyt ivairias vietas kuriuose nebuvom dar buvusios. Na ir turiu dukryte ramia, miegaliuke, ir labai megstancia keliaut....
o teta tarkim laukesi, bet keldavosi visad 6val. ryto, nuo 7 i darba... ir jos dukra nuo pat gimimo keliasi apie 6 valanda. Ir nesvarbu kad jau beveik 4 m.jai, nemiega ilgiau ar atostogos ar ne..... ir dar teta tokia gera isterike tai dabar siaubas siaubelis kokia mergina jos. Biski kas ir klykia, bliauna.... vienu zodziu cia tik mazai pavyzdeliu, visu gi neisvardinsiu.... bet esme, kad kiekviena turim savo nuomone ir nereikia jos kist visiem.
Mamos pasisake, kaip jos galvoja ir kad dabar sunkiausius etapus einancios mamytes butu ramesnes, kad vaikuciai ramesni butu - tai tik patarimas..... ir duok dieve kad nutiktu, kaip jus sakot, kad jei tai sekmes reikalas, kad sekme atnestu toms mamytems ramius, paklusnius, auksinius vaikucius.
Bet kokiu atveju, mamytes, vaikelis yra pats svarbiausias gyvenime mamai.... vyras viena diena yra, kita nebe... drauge viena dirna yra, kita nebe..... o vaikas, vaikas bus visada vaikas...... pasistenkit nurimti, pasimegauti nestumu, judesiuku dziaugsmu, visa demesi ir meile skirkit savo maziesiems stebuklams. :**
O tie paslemekai, grindu skudurai, kazkada labai gailesis, kazkada jiems bus atlyginta uz suteikta skausma. Viskam savas laikas, ir visada lazda turi du galus - is abieju ir gaus :))