ingoote parašė:
labai klysti gimdziau mazylyje ir niekopanasaus nebuvoo apie sia ligonine turiu savo nuomuone, i ja mane nuveztu nebent be samones
![]()
Kodel taip sakai? Gal gali pasidalinti savo nuomone ir su mumis
Josvainių g. 2, Kaunasingoote parašė:
labai klysti gimdziau mazylyje ir niekopanasaus nebuvoo apie sia ligonine turiu savo nuomuone, i ja mane nuveztu nebent be samones
![]()
Kodel taip sakai? Gal gali pasidalinti savo nuomone ir su mumis
Zioginas parašė:
Kodel taip sakai? Gal gali pasidalinti savo nuomone ir su mumis![]()
![]()
kiek teko susidurti ten yra labai neatsakingu gydytoju, alkoholis ten pas juos liejasi per krastus, buvau pakliuvusi pas viena ginekologe ten tai bijodavau laukti kito vizito reikedavo moraliskai pradeti ruostis pries savaite, jei nebuciau pabegus is jos tai savo leliau gali buti kad dabar ir netureciau
...ir siaip alplinka man ten pas juos labai ziauri..na bet cia kiekvienam savo
ingoote parašė:
kiek teko susidurti ten yra labai neatsakingu gydytoju, alkoholis ten pas juos liejasi per krastus, buvau pakliuvusi pas viena ginekologe ten tai bijodavau laukti kito vizito reikedavo moraliskai pradeti ruostis pries savaite, jei nebuciau pabegus is jos tai savo leliau gali buti kad dabar ir netureciau...ir siaip alplinka man ten pas juos labai ziauri..na bet cia kiekvienam savo
![]()
tu teisi Ingoote, kiekvienam savo
, bet isklausyta kitu nuomone ar patarimas dar niekam nera pakenke
Tiesa pasakius ta aplinka ir man ne prie sirdies
, bet tiesiog ramina tai kad po gimdymo yra galimybe palatoje buti vienai su savo angeliuku
, ko su pirmaja neteko patirti
Zioginas parašė:
tu teisi Ingoote, kiekvienam savo, bet isklausyta kitu nuomone ar patarimas dar niekam nera pakenke
![]()
Tiesa pasakius ta aplinka ir man ne prie sirdies, bet tiesiog ramina tai kad po gimdymo yra galimybe palatoje buti vienai su savo angeliuku
, ko su pirmaja neteko patirti
![]()
kiekvienoj ligoninej ir kiekvienuose gimdymo namuose galima pabuti vienai su vaikuciu be jokiu kaimyniu
na va jau susipazinau 2 ligonineje su gyd.Silkaitiene po apziuros suzinojau ka reiskia gera gydytoja, nera ka lygint su sena mano polikninkos gyd daug issamesne info pateikia matosi kad ismano savo darba ir rupinasi paciente, jau ramiau kai esu patikimose rankose ir gimdymo nebetaip bijau
Zioginas parašė:
galbut siais laikais uz tam tikra atlygi imanoma![]()
Taciau kai gimdziau pirmaja, (krikscioniu g.n.) tai teko net 8-iese guleti vienoj palatoj ir kitos buvo pilnut pilnuteles, o apie kazkoki papildoma mokesti ir "vienute" nei kalbos negalejo buti![]()
jeigu bus daug gimdanciu tai nieko nebepadarysi ir teks palata dalintis, bet jeigu mazai tai visurg galesi guleti viena
Kai ruošiesi pirmajam gimdymui tegali įsivaizduoti, ko galima tikėtis, norėti ar net tam tikra prasme reikalauti iš gimdymo namų, personalo, savęs... Tad pirmasis kriterijus renkantis, kur pasitikti stebuklą, buvo draugių, pažįstamų, kolegių rekomendacijos, patirtys. Dauguma jų buvo labai patenkintos Kauno 2-ąja klinikine ligonine, o tiksliau — šios ligonines gimdymo skyriumi. Be to, teiravausi ir šeimos klinikoje mane prižiūrėjusios ginekologės, ar ji pritartų mano sprendimui gimdyti būtent ten. Ji užtikrintai pritarė. Tuomet mes su vyru nuvažiavome apžiūrėti skyriaus, ten lankėme paskaitėles būsimoms mamoms. Tai suteikė pasitikėjimą aplinka, sužinojome, kur, kaip, kada elgtis ir pan. Atėjus gimdymo dienai, bent jau nereikėjo rūpintis dėl to, kad kažkur paklysime ar būsime nepriimti. Kad plačiai neišsiplėsčiau, surašysiu konkrečius kriterijus, kodėl likau labai patenkinta šiais gimdymo namais ir sugrįžau į juos gimdyti antrojo vaikelio:
• labai dėmesingas, atsakingas ir komepetentingas gydytojų ir kito personalo elgesys, malonus bendravimas, maloni akiai aplinka;
• galimybė pasirinkti nemedikamentines nuskausminimo priemones (masažą, kamuolius, vandens procedūras ir kt.), gimdymo pozą;
• labai naudingos nuolatinės konsultacijos kūdikių maitinimo krūtimi klausimais, dėmesys jų bei mamos priežiūros subtilybėms;
• didžiulis privalumas galimybė visoms mamoms be išimties po gimdymo apsistoti palatoje kartu su vyru ir kūdikiu (vienai šeimai) be pašalinių žmonių, o juk būtent tada taip norisi privatumo, jaukumo, saugumo.
• žavėjo personalo požiūris į natūralų kūdikių maitinimą, jo propagavimas;
Prieš antrojo vaikelio gimimą teko pagulėti ir tos pačios ligoninės patologijos skyriuje. Personalas ir ten begalo kompetentingas, malonus, dėmesingas (be jokių dovanėlių ar pakišų). Nei prieš vieną gimdyma iš anksto nesitariau su ginekologais ar akušeriais, nes tikėjau visų ten dirbančiųjų kompetencija. Galiu konkrečiai paminėti gydytojus, su kuriais teko susidurti ir kuriems esu begalo dėkinga už jų darbą: Gyd. ginekologės Barakauskienė, Žebrauskienė; akušerės: Ročkienė ir Lukošienė. Kūdikių gydytojų pavardžių, deja, neįsidėmėjau...
bdaske parašė:
gal kas zinot ar siuo metu dar paskelbtas karantinas sioj ligininej?![]()
as sia savaite gulejau patalogijos skyriui, tai karantinas dar yra. o prieziura ir visa kita super labai patiko, labai faini silti zmones dirba
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai