airida333 parašė:
O kaip smaguAš nuo šešių mėnesių irgi planuoju pratinti Gustuką iš puoduko gerti
![]()
Smagu buvo žiūrėt, pabandyt dar reiks šiandien, ar čia buvo tik vienkartinė atrakcija
airida333 parašė:
O kaip smaguAš nuo šešių mėnesių irgi planuoju pratinti Gustuką iš puoduko gerti
![]()
Smagu buvo žiūrėt, pabandyt dar reiks šiandien, ar čia buvo tik vienkartinė atrakcija
IL_M parašė:
As maciau pirkti geriamojo vandens, skirto specialiai kudikiams (www.hipp.lt/?page_id=35&cat_id=3&product_id=402). Tai gal duosiu jo atsigert. O nuo 6 men. manau bus gerai ir vanduo is krano![]()
Del darzovyciu, tai pavasaris tikrai nedekingas metas pradeti primaitinti kudiki. As ilgai masciau, ka daryti, bet visgi apsisprendziau duoti pirktines kudikiu tyreles. Geriau jau specialiai kudikiams pritaikytas maistukas, negu nezinia kuo trestos nuo praeito rudens stovincios darzoves.
Velnias ten žino kuri blogybė mažesnė,mat kad ir spec. kūdikių maistelyje būna visokio š... Nežinau kaip čia suktis
Vien bulvė-morka tikrai ilgai nemaitinsi, ir nusibos ir naudos mažai. Sakau gal kruopas pradėt duot?
Tiesa skubu pasidžiaugt, mažoji balkone jau 2val. miega.Patingėjau šiandien stumdyt lauke, o be to ryte ir diena apniukus buvo, tik va dabar saulytė išlindo, tai užmigdžiau balkone.Ir ką, šaunumėlis, mažoji pūčia sau į akį o aš pagaliau namus normaliai apsitvarkiau, ramiai pavalgiau, jai košytę išviriau, žodžiu malonumas kai nereikia verstis per galvą o galiu sau neskubėdama darbuotis, va ir čia dar turėjau laiko paplepėt
Manau, kad kruopos neblogai, na bent jau man daktarė patarė jas jau duoti, bet dar nebandžiau, vis neprisiruošiu nusipirkti
Maniškis per tą pavasarį apsirgo
Vakar vakare pasirodė sloga, naktį pakilo temperatūra ir kosėti pradėjo
Laukiam gydytojos, tiuosi, kad ant plaučių nieko nėra...
airida333 parašė:
Manau, kad kruopos neblogai, na bent jau man daktarė patarė jas jau duoti, bet dar nebandžiau, vis neprisiruošiu nusipirkti![]()
Maniškis per tą pavasarį apsirgoVakar vakare pasirodė sloga, naktį pakilo temperatūra ir kosėti pradėjo
![]()
nepergyvenk mamyt, viskas bus gerai maziukui
airida333 parašė:
Manau, kad kruopos neblogai, na bent jau man daktarė patarė jas jau duoti, bet dar nebandžiau, vis neprisiruošiu nusipirkti![]()
Maniškis per tą pavasarį apsirgoVakar vakare pasirodė sloga, naktį pakilo temperatūra ir kosėti pradėjo
![]()
Na mat kad tas oras apgaulingas, lyg ir šilta bet tas vėjas..... Linkiu kad kuo greičiau pasveiktumėt
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai